Η «Λενιώ» όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Πέταξε τα μαύρα και έγινε άλλος άνθρωπος

Η ανατρεπτική εμφάνισή της στο «Διαφάνι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η «Λενιώ» όπως δεν την έχεις ξαναδεί - Πέταξε τα μαύρα και έγινε άλλος άνθρωπος

Η «Λενιώ», δηλαδή η Μαρία Κίτσου, αποφάσισε να πετάξει από πάνω της τα μαύρα και έγινε πραγματικά άλλος άνθρωπος. Η Μαρία Κίτσου ποζάρει στα σκηνικά της επιτυχημένης σειράς, Άγριες Μέλισσες, όπως δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ!

Μπορεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 να έχουμε συνηθίσει τη Μαρία Κίτσου με τα μαύρα, μιας και πενθεί τόσο τον αγαπημένο της πατέρα, όσο και τον σύζυγό της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, η Μαρία Κίτσου θέλησε να δείξει την άλλη εικόνα της «Λενιώς» και έτσι, μέσα στο σχολείο όπου διδάσκει ο αγαπημένος της Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες, πόζαρε με ένα μωβ φόρεμα. Δείτε την εδώ να ποζάρει και με μαγιό!

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να αστειευτεί με την εμφάνισή της και έτσι προσέθεσε μία υπέροχη λεζάντα από κάτω σχετικά με το πότε πρόκειται να τη δούμε να βγάζει τα μαύρα και στη σειρά. Η απάντηση είναι μία: Όταν με το καλό τα βρει με τον Λάμπρο! Εμείς αναμένουμε!

Δείτε τη Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες που πέταξε τα μαύρα

Λενιώ Άγριες Μέλισσες

Η αποκάλυψη της «Λενιώς» για την κατάθλιψη που πέρασε

«Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις "έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι";

Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά» είπε η ηθοποιός για την κατάθλιψη που πέρασε.