Ασύλληπτος θρήνος στην Ηγουμενίτσα - Πνίγηκε 2χρονο κοριτσάκι

Το βρήκαν οι γονείς του χωρίς τις αισθήσεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος στην Ηγουμενίτσα - Πνίγηκε 2χρονο κοριτσάκι

Ασύλληπτο θρήνο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας, η είδηση του θανάτου ενός 2χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του στον ύπνο του, όταν πνίγηκε. Τι λένε οι πληροφορίες;

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, στην προσπάθειά του να βγει από αυτή.

Ηγουμενίτσα πνίγηκε 2χρονο κοριτσάκι

Το παιδί το βρήκαν οι γονείς του το πρωί χωρίς τις αισθήσεις του και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Πηγή: www.thespro.gr

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση πως βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Κρίστο Βλαντιμίροφ Γιαβάσεφ.

Τραγωδία! Πνίγηκε 3χρονο κοριτσάκι σε πισίνα!

"Έχασε" τη ζωή του 3χρονο κοριτσάκι και ένα άλλο 4 ετών νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όταν έβγαλαν τα σωσίβια που φορούσαν και βυθίστηκαν σε πισίνα της Φλόριντα, στη διάρκεια ενός πάρτι.

Συγκεκριμένα, η τρίχρονη Harmony Williams έπαιζε στο νερό σε συγκρότημα διαμερισμάτων της Τάμπα, όταν ξαφνικά βρέθηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, την τράβηξαν έξω και προσπάθησαν να την επαναφέρουν, ωστόσο κατά τη μεταφορά της σε τοπικό νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Την ίδια στιγμή, η τετράχρονη Giaonna Chavalier διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει, πλέον, τον κίνδυνο. «Έχει τις αισθήσεις της, αναπνέει κανονικά και σύντομα θα έχει επανέλθει πλήρως» ανέφεραν οι Αρχές.

Η τραγωδία συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν μια οικογένεια πραγματοποιούσε ένα πάρτι σε πισίνα συγκροτήματος διαμερισμάτων, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 10 παιδιά και τρεις ενήλικες.

«Παίζοντας στο νερό, κάποια στιγμή τα κορίτσια έβγαλαν τα σωσίβιά τους», ανέφερε η αστυνομία. «Όταν οι ενήλικες συνειδητοποίησαν ότι τα νεαρά κορίτσια, που δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν, είχαν βρεθεί κάτω από το νερό, έσπευσαν να βοηθήσουν, τραβώντας τα από την πισίνα κι εκτελώντας ΚΑΡΠΑ, μέχρι την άφιξη των ασθενοφόρων».

Πηγή: protothema.gr