Χαμός στο Καφέ της Χαράς - Επιστρέφουν πρόσωπα "φωτιά" στη σειρά

Δυο από τα παλιά και δυο ολοκαίνουρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στο Καφέ της Χαράς - Επιστρέφουν πρόσωπα

Ξεκινούν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς Καφέ της Χαράς και πρόκειται να επικρατήσει χαμός με την επιστροφή της στην τηλεόραση. Επιστρέφουν πρόσωπα "φωτιά", ενώ θα δούμε και νέους ρόλους που θα μας γεμίσουν με ανατροπές.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου», Γιάννης Πουλόπουλος, θα δούμε και μια νέα συνεργασία που θα κάνει ο Χάρης Ρώμας, με αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό. Ο λόγος για τον Ορέστη Τζιόβα, ο οποίος θα κάνει μια guest εμφάνιση.

Καφέ της Χαράς νέα πρόσωπα

Επίσης, στο Καφέ της Χαράς θα κάνει guest εμφάνιση - έκπληξη και ο Σπύρος Μπιμπίλας και μάλιστα θα τον δούμε από τα πρώτα επεισόδια που θα προβληθούν στον ΑΝΤ1.

Είναι επίσημο, πως επιστρέφει και η Σοφία Μουτίδου, μια είσοδος που περιμέναμε όλοι, όπως επίσης ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες έρχεται και η Ευτυχία Φαναριώτη.

Ένα νέος επίσης ρόλος προστίθεται στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς και θα φέρει σίγουρα τα πάνω κάτω! Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν αποκαλύπτουν πως πρόκειται για έναν στυγνό εκβιαστή ο οποίος θα έχει ως στόχο την Στέλλα, δηλαδή την Ζέτα Δούκα, και θα την χτυπήσει αλήπυτα μέχρι να χάσει τα πατήματά της.

Καφέ της Χαράς: Χαμός στο χωριό με τον Τάσο και την Κανέλα - Είναι δολοφόνοι;

Μια εξέλιξη «βόμβα» πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Καφέ της Χαράς». Είναι δολοφόνοι ο Τάσος και η Κανέλα; Μετά την εξαφάνιση της Χάιδως, αυτοί θα είναι οι κύριοι ύποπτοι.

Μπορεί τα γυρίσματα της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 να «πάγωσαν» την περίοδο της καραντίνας, ωστόσο αρχές Ιουνίου ξεκινάνε και πάλι και θα μας χαρίσουν απίστευτες στιγμές γέλιου. Βέβαια, δεν θα δούμε μόνο αστείες στιγμές, αλλά και... δραματικές.

Μια από τις πλοκές που θα μας απασχολήσει, θα είναι η μυστηριώδης εξαφάνιση της Χάιδως, όπου όπως όλοι πιστεύουν είναι νεκρή. Με το που γίνει λοιπόν αντιληπτή η εξαφάνιση της, όλο το χωριό θα ξεκινήσει να την ψάχνει.

Όταν όμως η έρευνα δεν θα αποδώσει καρπούς, σύμφωνα με το Mytv όλοι θα πιστεύουν πως ο Τάσος και η Κανέλα την σκότωσαν για να ζήσουν ελεύθεροι το πάθος τους. Για το λόγο αυτό, ο αστυνομικός θα τους συλλάβει.

Η Βάλια λίγη ώρα αργότερα θα καταφθάσει στο αστυνομικό τμήμα για να τους υπερασπιστεί, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται. Όμως, ο Περίανδρος Πώποτας θα καταφτάσει την κατάλληλη ώρα, ο οποίος πείθει τον αστυνόμο να τους αφήσει ελεύθερους μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Λευτέρης τηλεφωνεί στην κόρη του, τη Γωγώ, και την ενημερώνει για όλα τα τελευταία γεγονότα. Εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, μαθαίνει κάτι που ίσως αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Να πούμε βέβαια, ότι στην σειρά θα δούμε με την επιστροφή της απίστευτες εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, δείτε εδώ πιο πρόσωπο «βόμβα» επιστρέφει και θα πάθετε πλάκα.