Άλλος άνθρωπος ο Άγγελος Μπράτης - Έπεσαν κατακόρυφα τα κιλά στη ζυγαριά

Θα πάθετε.... σοκ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Άγγελος Μπράτης - Έπεσαν κατακόρυφα τα κιλά στη ζυγαριά

Σαν... άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε ο Άγγελος Μπράτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο αγαπημένος κριτής του GNTM που αγαπήθηκε για τον απίστευτο χαρακτήρα του, έχασε αρκετά κιλά, με τον αριθμό στην ζυγαριά να πέφτει κατακόρυφα. Ενώ, άφησε και πολλά μούσια.

Ο σχεδιαστής άλλαξε εντελώς την εξωτερική του εμφάνιση και αν τον βλέπαμε στον δρόμο σίγουρα δεν θα τον αναγνωρίζαμε.

Λίγους μήνες πριν επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας το GNTM, ο Άγγελος Μπράτης πήρε την απόφαση και με αφορμή την καραντίνα που ήταν κλειστά όλα τα κομμωτήρια να κάνει μια... ανατρεπτική αλλαγή.

Άγγελος Μπράτης εξωτερική εμφάνιση κιλά

Συγκεκριμένα, άφησε μακριά και πυκνά τα μούσια του, ενώ έχει χάσει πολλά κιλά. Δείτε και μόνοι σας.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό ο Άγγελος Μπράτης παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και δε δίστασε να κάνει μία τρομερή αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει αν τελικά βρίσκεται σε σχέση.

Άλλος άνθρωπος είναι ο Άγγελος Μπράτης και στην throwback φωτογραφία του

Ο Άγγελος Μπράτης έκανε απίστευτο throwback και μας γύρισε πίσω στην δεκαετία του 90 με την μοναδική του εικόνα από το παρελθόν. Ο σχεδιαστής είπε ναι στην νέα δοκιμασία του instagram και μας παρουσίασε τον εαυτό του σε νεαρή ηλικία.

Ο Άγγελος Μπράτης τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το GNTM, είναι λάτρης των social media και καθημερινά βλέπουμε να κάνει διάφορους αναρτήσεις από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μόνοι σας, ο αγαπητός κριτής του GNTM δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα με το πέρασμα του χρόνου, ενώ έχει κρατήσει και το ίδιο αγαπημένο βλέμμα για το οποίο έχει γίνει viral στα social media.

Άγγελος Μπράτης throwback