Αδιανόητο σχόλιο για την Αντελίνα Βαρθακούρη από παίκτη - «Είναι ξεκάθαρο... με γουστάρει»

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αδιανόητο σχόλιο για την Αντελίνα Βαρθακούρη από παίκτη - «Είναι ξεκάθαρο... με γουστάρει»

Στη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη, είδαμε έναν από τους παίκτες να μη διστάζει και να κάνει ένα αδιανόητο σχόλιο για την παρουσιάστρια, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά πως είναι ξεκάθαρο ότι τον γουστάρει!

Τα "σάρωσε" όλα η Αντελίνα Βαρθακούρη με την πρεμιέρα της μιας και βγήκε στους δρόμους της Αθήνας και μοίρασε χρήματα σε μία παρέα που δεν περίμενε με τίποτα να της χτυπήσει το κουδούνι!

Αυτό είναι το σχόλιο που έκανε ο παίκτης για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Στο σπίτι που μπήκε λοιπόν, η Αντελίνα χρησιμοποίησε ασυναίσθητα πολλές φορές το όνομα ενός παίκτη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ιδιαίτερη και χιουμοριστική διάθεση ανάμεσά τους. Δείτε και την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της Αντελίνας Βαρθακούρη για τα κιλά της.

Εκείνος ξεκίνησε να τη ρωτάει για ποιο λόγο λέει το όνομά του και με τη σειρά της, η Αντελίνα ξεκίνησε να το λέει όλο και ποιο συχνά για να τον πειράξει.

Τέλος εκείνος σχολίασε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η Αντελίνα με κράζει, γιατί με γουστάρει».

Τι θα γίνεται ακριβώς στην εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη

Πριν από λίγο, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από τον ALPHA, η οποία αφορά την Αντελίνα Βαρθακούρη και την πρεμιέρα της εκπομπής της, «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». Η αγαπημένη παρουσιάστρια πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες και όλοι περιμένουμε τα πρώτα πλάνα με μεγάλη ανυπομονησία.

Αναβολή… τέλος! Η Αντελίνα Βαρθακούρη «κάνει ντου», χτυπάει τα κουδούνια ανυποψίαστων ανθρώπων και «εισβάλλει» στα σπίτια και τις ζωές τους προκειμένου να τους κάνει «άνω-κάτω» και να μοιράσει χρήματα. Η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα ξεσηκώνει τον κόσμο με τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της. Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια με διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες. Άφθονο γέλιο, χορός, τραγούδι, εκπλήξεις, απρόσμενες αντιδράσεις και 2000 ευρώ, έρχονται στο σπίτι σου μέσα από την οθόνη του Alpha.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Πρεμιέρα: Δευτέρα 1 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16.30 στον Alpha.

Σας έχουμε και το trailer της Αντελίνας Βαρθακούρη, για το οποίο πήρε θέση ο Χάρης Βαρθακούρης, μετά το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα. Δείτε εδώ τι απάντησε ο μουσικός.