«Έσκασε» ανακοίνωση από το Mega

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση από το Mega

Πριν από λίγη ώρα, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση από το Mega, η οποία αφορά το πρόγραμμα που πρόκειται να δούμε από το κανάλι την ερχόμενη Παρασκευή, με μία ακόμα μεγάλη μουσική συνάντηση να λαμβάνει χώρα και να κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές.

Ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο, μια μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει θα παρουσιάσει η Δήμητρα Γαλάνη στο MEGA, την ερχόμενη Παρασκευή, 5 Ιουνίου στις 11 το βράδυ.

Δουλεύοντας τα τελευταία δώδεκα χρόνια με σπουδαίους καλλιτέχνες-μουσικούς της νεότερης γενιάς η Δήμητρα Γαλάνη φτιάχνει ένα μουσικό σκηνικό καθαρά ερωτικό και ταξιδιάρικο, ένα παιχνίδι αισθημάτων και αισθήσεων. Αυτή η παρέα θα μας αιφνιδιάσει με απρόσμενες διασκευές κάνοντας μια νέα προσέγγιση στο κλασσικό υλικό και φέρνοντας στο φως κάποια από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Για ρίξτε ωστόσο και μία ματιά στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το πότε θα δούμε να τελειώνουν αυτές οι ψυχαγωγικές εκπομπές από το κανάλι. Το έχουμε εδώ!

Ανακοίνωση για Δήμητρα Γαλάνη

Μαζί της δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η Eλληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, με τους οποίους η Δήμητρα Γαλάνη δημιουργεί έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ, με την ευρύτερη έννοια του όρου. Ειδική συμμετοχή θα έχουν η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

Επίσης, «Στο σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» προσκεκλημένος της θα βρεθεί και ο τραγουδιστής - συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, δισκογραφικά και επί σκηνής.

Ακόμα μία ανακοίνωση έκανε το Mega για την αλλαγή στην ώρα του δελτίου ειδήσεων

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι αλλαγές στο Mega, μιας και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, πρόκειται να αλλάξει η ώρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, και να προστεθεί ένα μισάωρο στην αρχή, ήδη από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Mega για τις αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων

«Από την Δευτέρα 1η Ιουνίου διευρύνεται η διάρκεια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA με ώρα έναρξης μετάδοσής του, τις 19:30.

Με την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και την σφαιρική καταγραφή των θεμάτων της επικαιρότητας τα σημαντικά γεγονότα είναι MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Άμεση, αντικειμενική, υπεύθυνη ενημέρωση στο MEGA.

Θυμίζουμε πως χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τα «έσπασε» στο Mega. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα που έκανε στην τηλεθέαση.

Δευτέρα έως Παρασκευή 19:30 με την Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σάββατο και Κυριακή 19:30 με τον Γιάννη Μούτσο».

Mega δελτίο ειδήσεων

TAGS