«Λιώσαμε» με το μήνυμα του Στέλιου Κρητικού από το Survivor - «Ό, τι πιο ιερό...»

Το γλυκό φιλί στην κόρη του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λιώσαμε» με το μήνυμα του Στέλιου Κρητικού από το Survivor - «Ό, τι πιο ιερό...»

Ο Στέλιος Κρητικός, τον οποίο αγαπήσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα στην αγαπημένη του κόρη για την πρώτη μέρα στο σχολείο, και η αλήθεια είναι πως μόλις το διαβάσαμε, "λιώσαμε"! Ο αγαπημένος ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει, πως η μικρή του είναι ό, τι πιο ιερό έχει!

Η σχέση που έχει ο Στέλιος Κρητικός με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με τα παιδιά του είναι πραγματικά ανεκτίμητη, κάτι που αποδεικνύεται μέσα από κάθε του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η σημερινή μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για τον αγαπημένο ηθοποιό, καθώς η κόρη του, Κόμισσα, επέστρεψε στο σχολείο μετά από πολύ καιρό, και γι΄αυτό, θέλησε να της ευχηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ανέβασε λοιπόν μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία, στην οποία πηγαίνει την μικρή στο σχολείο και εκείνη του χαρίζει το πιο γλυκό φιλί. Δείτε και τι αποκάλυψε ο Στέλιος Κρητικός για το χρηματικό έπαθλο από το Survivor.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο Στέλιος Κρητικός στην κόρη του

Η υπέροχη αυτή φωτογραφία, συνοδεύτηκε και από μία τρομερή λεζάντα από τον ευτυχισμένο μπαμπά!

Πρώτη μέρα στο σχολείο και αντί για καλό χειμώνα λέμε καλό καλοκαίρι !!! Η βροχή πάλι δίπλα μας μας κρατάει το χέρι !!! Καλό μήνα να έχουμε !!! Ζούμε μεγάλες στιγμές !!! Υ.Γ. Αγκαλιά !!! Ότι πιο ιερό , αληθινό και σπάνιο στις μέρες μας !!! Συνεχίζουμε , μένουμε ασφαλείς !!

Στέλιος Κρητικός κόρη

Η αποκάλυψη του Στέλιου Κρητικού για την περίοδο του χωρισμού του

«Με την πρώτη μου σύζυγο χωρίσαμε πριν 8-9 χρόνια. Εγώ, μετά, ήμουν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Έπρεπε να είμαι εκεί, ένιωθα την ανάγκη ότι πρέπει να είμαι παρών, να δίνω το παρών καθημερινά. Πρέπει να νιώθουν τα παιδιά την παρουσία μου γιατί δεν εξαφανίστηκα, δεν άνοιξε η γη και με κατάπιε. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν λείψαμε ποτέ από τα παιδιά μας.

Είναι δύσκολο, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε υπάρχει κάποια μαγικό ραβδί που λέει… οκ, να ξεχάσουμε τα δύσκολα. Ήταν δύσκολα! Αλλά όταν η έννοια σου, ο πρώτος σου κανόνας είναι τα παιδιά σου, βρίσκεις κάθε μέρα το χρόνο να πηγαίνεις, έστω και για ένα λεπτό. Εγώ πήγαινα έστω και για ένα λεπτό. Πήγαινα να με δουν, είμαι εδώ, και πρέπει να πάω στη δουλειά.

Έστω και για ένα λεπτό. Αν το καταφέρεις αυτό, έχεις “κερδίσει” τα παιδιά σου, που είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί εμένα αυτό με ενδιαφέρει, τα παιδιά μου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Στέλιος Κρητικός χωρισμός