Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του Παναγιώτη Θεόφιλου για τον Πάνο Ζάρλα - «Εις το επανιδείν...»

Η ανάρτησή του για τον φίλο του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα του Παναγιώτη Θεόφιλου για τον Πάνο Ζάρλα - «Εις το επανιδείν...»

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε ο Παναγιώτης Θεόφιλος, με το μήνυμα που έστειλε για τον ένα χρόνο από το θάνατο του αγαπημένου του φίλου, Πάνου Ζάρλα, με τον πρώην παίκτη του Power Of Love, να μη διστάζει να πει «εις το επανιδείν» στον αδικοχαμένο φίλο του.

Οι δύο κύριοι γνωρίστηκαν μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μιας και βρίσκονταν και οι δύο στο παιχνίδι μέχρι και το τέλος.

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα, ήρθε να σοκάρει όλο το πανελλήνιο, ένα χρόνο πριν. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η ανάρτηση της μητέρας του.

«ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ..Π.Ζ Θα σε θυμάμαι για πάντα λεβέντη μου..» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Πάνος Ζάρλας θάνατος

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε και η Στέλλα Μιζεράκη για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Μέσα από το μήνυμα που έστειλε για τον έναν χρόνο από το χαμό του Πάνου Ζάρλα, η Στέλλα Μιζεράκη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς της φίλους, με την ίδια να σχολιάζει πως ένα χρόνο μετά, όλα θυμίζουν τον πρώην σύντροφό της που έφυγε άδοξα.

Στις 31 Μαΐου του 2019, ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή σε νεαρή ηλικία, με την είδηση του θανάτου να σοκάρει την ελληνική showbiz. Ο νικητής του Power Of Love, έχασε τη μάχη μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του.

Ένα χρόνο μετά, η άλλοτε σύντροφός του και επίσης νικήτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, Στέλλα Μιζεράκη, τον θυμάται και στέλνει το πιο ιδιαίτερο μήνυμα για να εκφράσει πόσο πολύ της λείπει και πόσο λυπημένη είναι που τον έχασε από τη ζωή της.

Οι δυο τους μπορεί να είχαν δώσει τέλος στη σχέση τους, ωστόσο παρέμεναν καλοί φίλοι ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. Δείτε και ποιες είναι οι σχέσεις της με τη μητέρα του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα.

Αυτό ήταν το μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη για τον Πάνο Ζάρλα

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ!» έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη.

Πάνος Ζάρλας θάνατος