Βγήκε επιτέλους από το Buckingham η Βασίλισσα Ελισάβετ

Πού την "τσάκωσε" ο φακός;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγήκε επιτέλους από το Buckingham η Βασίλισσα Ελισάβετ

Μετά από πολλές μέρες που χρειάστηκε να μείνει μέσα στο Buckingham λόγω της καραντίνας, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να βγει επιτέλους και να απολαύσει τον καλό καιρό, κάνοντας ιππασία στο εξοχικό της στο Ουίνσδορ.

Μπορεί ο καιρός στην Ελλάδα να είναι κακός και να μας έχει ταλαιπωρήσει πολύ, ωστόσο στην Αγγλία, ο ήλιος του Ιουνίου, έδωσε την "άδεια" στην βασίλισσα, να ασκήσει ένα από τα πιο αγαπημένα της χόμπι, που δεν είναι άλλο από την ιππασία.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πάνω σε ένα πόνι στο Home Park που βρίσκεται δίπλα στο κάστρο του Oυίνσδορ, φορώντας ένα λαδί σακάκι και ένα πολύχρωμο φουλάρι. Κάτι που μπορεί να μην γνωρίζατε για την Βασίλισσα Ελισάβετ, είναι το μυθικό ποσό που έχει στην τράπεζα. Δείτε το εδώ και θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ανάκτορα του Buckingham, η «βόλτα» της βασίλισσας έγινε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η βασίλισσα φημίζεται για την αγάπη της για τα άλογα και τις ιπποδρομίες και έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές στη διάρκεια δεκαετιών ενώ κάνει ιππασία.

Βασίλισσα Ελισάβετ ιππασία

Το πορτρέτο που σόκαρε τη βασίλισσα Ελισάβετ και το Buckingham

Μία ιστορία που μόνο λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν πλέον, είναι το πολυσυζητημένο πορτρέτο της αδελφής της Βασίλισσας Ελισάβετ, της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, στο οποίο πόζαρε γυμνή σοκάροντας, τόσο την ίδια τη βασίλισσα όσο και ολόκληρο το Buckingham, και το οποίο μάλιστα δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες της εποχής.

Η Πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήταν πάντα αντισυμβατική και πάντα ξεχώριζε πολύ από την αγαπημένη της αδελφή. Η αλήθεια είναι βέβεια πως ανέκαθεν ήθελε να έχει κι εκείνη έστω για λίγο, λίγη από τη λάμψη του στέμματος.

Η ιστορία της Μαργαρίτας είναι πραγματικά θλιβερή, μιας και από πολύ νεαρή ηλικία, ήταν ερωτευμένη με τον τότε παντρεμένο σύβουλο του πατέρα της, Γεωργίου ΣΤ’, τον σμηναγό Πίτερ Τάουνσεντ, ο οποίος ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερός της.

Λίγο καιρό αφού η Ελισάβετ ανέβηκε στο θρόνο, ο Τάουνσεντ χώρισε και ζήτησε από την βασίλισσα να κάνει γυναίκα του την αδερφή της. Το σκάνδαλο που ξέσπασε στο παλάτι ήταν τόσο μεγάλο που ο αγαπημένος της Μαργαρίτας χρειάστηκε να φύγει για δύο ολόκληρα χρόνια και να ζήσει στις Βρυξέλλες.

Μεγάλο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζουν και οι φωτογραφίες της Βασίλισσας Ελισάβετ που διέρρευσαν, στις οποίες ποζάρει όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Δείτε τες εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ωστόσο και μετά από την επιστροφή του, ο γάμος του με την Μαργαρίτα ήταν αδύνατος μιας και ήταν χωρισμένος, κάτι που τότε ερχόταν σε μεγάλη αντίθεση με την εκκλησία. Έτσι το ζευγάρι αναγκάστηκε να χωρίσει.

Πάμε να δούμε το γυμνό πορτρέτο που σόκαρε το Buckingham και την Βασίλισσα Ελισάβετ
Λίγο καιρό αργότερα, η Μαργαρίτα θέλησε να φτιάξει τη ζωή της και έτσι έκανε σχέση με τον πολύ γνωστό φωτογράφο και μέλος της υψηλής κοινωνίας της Μ. Βρετανίας, Άντονι Άρμστρονγκ Τζόουνς. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και έτσι λίγο καιρό αργότερα οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, για να χωρίσουν ωστόσο το 1978.

Ο Άρμοστρονγκ Τζόουνς κατάφερε να κερδίσει τη Μαργαρίτα με μία φωτογράφιση που της έκανε λίγο πριν ξεκινήσει η σχέση τους. Την κάλεσε και θέλησε να τη φωτογραφίσει με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο μιας και της ζήτησε να κατεβάσει τα μανίκια από τους ώμους της και να τη βγάλει έτσι ώστε να φαίνεται γυμνή.

Πριγκίπισσα Μαργαρίτα γυμνό πορτρέτο

Η ίδια μάλιστα, του ζήτησε να στείλει τη συγκεκριμένη φωτογραφία στα μέσα, και την επόμενη ημέρα, η Ελισάβετ είδε την αδερφή της σχεδόν γυμνή στις εφημερίδες.