MasterChef: Η δημόσια αναφορά του Σωτήρη Κοντιζά στην μητέρα του

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Η δημόσια αναφορά του Σωτήρη Κοντιζά στην μητέρα του

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς, με αφορμή ένα ιδιαίτερο πιάτο που δοκίμασε, δε δίστασε και έκανε μία δημόσια αλλά και σπάνια αναφορά στην μητέρα του, η οποία είναι από την Ιαπωνία.

Ο αγαπημένος κριτής του μαγειρικού show προσπαθεί να μην δίνει πολλά στοιχεία από την προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτό δε συνέβη και σήμερα μιας και κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας αποφάσισε να πει κάτι για την μαμά του.

Νωρίτερα κατά τη δοκιμή των πιάτων, ο Μπέλλος έκανε μία αδιανόητη κίνηση προς τους κριτές. Δείτε τη εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λασκαρίδης, παρουσίασε στους κριτές, ένα πιάτο τύπου ράμεν, το οποίο είναι ξεκάθαρα κομμάτι της Ασιάτικης κουζίνας. Ο Σωτήρης Κοντιζάς πήγε να το δοκιμάσει και πήρε στο χέρι του το πιρούνι του. Κατευθείαν γύρισε και είπε: «Να με δει η μάνα μου να τρώω ράμεν με πιρούνι και θα με πάρει κατευθείαν τηλέφωνο».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησε να γελάει και αμέσως του απάντησε : «Ε άμα σε πάρει μην το σηκώσεις»!

Η ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά που σάστισε τους παίκτες στο MasterChef

Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μία ανακοίνωση για το λόγο για τον οποίο λείπει ο Πάνος Ιωαννίδης από το πλατό, με τους παίκτες να σαστίζουν με τα λόγια του και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κοιτάει με απορία.

Πολύ παράξενη πρόκειται να είναι η σημερινή μέρα για τους 9 διαγωνιζόμενους, μιας και πρόκειται για πρώτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα να φύγουν τρία άτομα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξεκίνησε με το να εξηγεί τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί τις επόμενε μέρες.

«Καινούργια εβδομάδα ξεκινάει και θέλω να πω το εξής: Πλέον τα πάντα αλλάζουν, η ροή αλλάζει. Αυτή την εβδομάδα θα φύγουν τρεις! Είστε εννιά, στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είστε έξι. Τελική ευθεία και νομίζω ότι φαίνεται πολύ καλά η γραμμή τερματισμού πλέον. Τις τελευταίες 15 μέρες που απομένουν θα πρέπει να διεκδικείτε και να υπερασπίζεστε τη θέση σας καθημερινά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η ανακοίνωση για τον Πάνο Ιωαννίδη

Παράλληλα, ο γνωστός σεφ θέλησε να ενημερώσει του παίκτες, πως δεν πρόκειται να έχουν για σήμερα μαζί τους τον Πάνο Ιωαννίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πάνος δε θα είναι πια μαζί μας» με πολύ σοβαρό ύφος. Όλοι τον κοίταζαν με απορία και στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξήγησε πως είχε απλά ένα συνάχι και προτίμησε να μείνει στο σπίτι.