Κώστας Βουτσάς: Η κόρη του Σάντρα "έσπασε" την σιωπή της για την διαθήκη - «Δεν θα επιτρέψω να...»

Τα είπε όλα τα... Μεσάνυχτα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Βουτσάς: Η κόρη του Σάντρα

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Δευτέρας. Η ίδια "έσπασε" την σιωπή της για την διαθήκη του αείμνηστου ηθοποιού και έστειλε μια πολύ αυστηρή προειδοποίηση.

Συγκεκριμένα, στα Μεσάνυχτα έβαλε ένα τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα που έγραφαν διάφορα για την περιουσία του επιτυχημένου Κώστα Βουτσά, την οποία άφησε στα τέσσερα παιδιά του.

«Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.

Κώστας Βουτσάς κόρη Βουτσά

Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι» εξήγησε η Σάντρα Βουτσά. Ανατριχιαστική ωστόσο είναι και η αποκάλυψη για τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά.

Αλίκη Κατσαβού: «Ήξερα από την αρχή για την περιουσία του Κώστα Βουτσά ότι...»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την περιουσία του Κώστα Βουτσά λέγοντας «ήξερα από την αρχή ότι είχε μοιράσει την περιουσία του πριν γνωρίσει εμένα», είπε η ηθοποιός για τον σύζυγο της και όσα έχουν ακουστεί γι' αυτό.

Πολλά έχουν γραφτεί για την διαθήκη του Κώστα Βουτσά και το τι περιουσία άφησε στην σύζυγο του και στον γιο τους. Η ίδια για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το θέμα αυτό.

«Οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι η διαχείριση της περιουσίας του Κώστα, είναι κάτι που αφορά τον κόσμο και θέλουν να ακούσουν μια δυσαρέσκεια δική μου για την περιουσία του.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό, ο Κώστας τα είχε ξεχωρίσει όλα στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα με συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο, άφησε στις κόρες του πράγματα και είχε κάνει όσα έπρεπε να κάνει σαν πατέρας.

Όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του μοιρασμένη, εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια και αυτό είναι» είπε η ηθοποιός. Δείτε εδώ όσα σας είχαμε γράψει για την διαθήκη του ηθοποιού.