Επέστρεψε στον ALPHAtv η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Οι αποκαλύψεις για J2US και Survivor

Για πρώτη φορά το παρασκήνιο για τη συμφωνία της με τον Ατζούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επέστρεψε στον ALPHAtv η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Οι αποκαλύψεις για J2US και Survivor

Στον Alphatv μετά τον 3 χρόνια επέστρεψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Κάθισε στον καναπέ του Happy Day και έκανε αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής, τόσο για το J2US, όσο και για το Survivor.

Η εκρηκτική ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνα Τσιμτσιλή και αναφέρθηκε σε όλα, δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις.

Αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στο χώρο της τηλεόρασης, καθώς όπως είπε θυμήθηκε όλες τις στιγμές που πέρασε όταν βρισκόταν στο κανάλι του ALPHAtv. Ενώ, στη συνέχεια μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Οι αποκαλύψεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το J2US

Στην συνέχεια, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε στο J2US και την συμφωνία που έκανε με τον Νίκο Κοκλώνη να πει το "ναι". Επίσης, αποκάλυψε αν υπάρχουν συμφωνίες για αποχωρήσεις, αλλά και την συμπεριφορά των κριτών. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τα γυρίσματα και τις ώρες που περνάνε στο πλατό. Δείτε και μια από τις πιο hot εμφανίσεις της στο πλατό του J2US.

Οι αποκαλύψεις για το Survivor

Όσον αφορά το Survivor είπε: «Και στο Survivor επειδή πάλι με είχαν ρωτήσει αν πήγε και υπήρχε γραπτή συμφωνία με την Ατζούν μίντια, δεν υπήρχε. Το ήθελα πολύ. Το ήθελα πολύ να πάω στο Survivor. Ήμουν ένα πρόσωπο που είχαν στηρίξει το πρόγραμμα τους και μου πρότειναν εκπομπή»