Σωτήρης Κοντιζάς: Τον «τσάκωσε» η κάμερα και τον ρώτησε για την εγκυμονούσα σύζυγό του

Η αντίδραση του ήταν απίστευτη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Τον «τσάκωσε» η κάμερα και τον ρώτησε για την εγκυμονούσα σύζυγό του

Τον Σωτήρη Κοντιζά «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον ρώτησε για την εγκυμονούσα σύζυγό του. Η αντίδραση του ωστόσο, ήταν απίστευτη. Τι απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να γίνεται για τρίτη φορά μπαμπάς;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συζύγου του, καθώς όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος αν οι φήμες αυτές ισχύουν ο ίδιος απάντησε «Δε μπορώ να πω τίποτα, θα τα δούμε όλα. Θα δούμε».

Σωτήρης Κοντιζάς σύζυγος έγκυος

Την είδηση να πούμε πως έκανε γνωστή η εκπομπή «Ευτυχείτε» μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο ανέφερε πως η σύζυγος τους διανύει ήδη τον τρίτο μήνα της κύησης.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγος του, Δέσποινα έχουν αποκτήσει ήδη δυο παιδιά. Την 5χρονη Αριάννα Τσιχίρο και τον μόλις δύο χρόνων Κέντζι. Να σημειώσουμε επίσης, πως πριν από λίγες ημέρες ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε συγκινητική έκκληση.

Λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει τον Σωτήρη Κοντιζά με το γιο του

Το βράδυ Masterchef και το πρωί ένας τρελός χαζομπαμπάς ο αγαπημένος κριτής, Σωτήρης Κοντιζάς. Ο φακός του Youweekly.gr τον τσάκωσε να ταΐζει τον γιο του στο στόμα!

Από το πολύπλοκο και γεμάτο του 24ωρο, ο γνωστός σεφ βρέθηκε ξαφνικά λόγω της καραντίνας με άπλετο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του. Και ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για παιχνίδια με τα δύο του παιδιά, την 5χρονη Αριάννα Τσιχίρο και τον μόλις δύο χρόνων Κέντζι. Για να αποφορτίσει τη σύζυγό του Δέσποινα, η οποία όταν εκείνος λείπει για δουλειά έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη τους, αποφάσισε πως ήταν καιρός για ένα σωρό δραστηριότητες μαζί τους μέσα στο σπίτι.

Ο σεφ του «MasterChef» έγινε μικρό παιδί και εκείνος παίζοντας μαζί τους πιάνο, διαβάζοντας εικονογραφημένα κόμικ, ακόμη και συμμετέχοντας στο αγαπημένο παιχνίδι της κόρης του. Ένα μικρό μπακάλικο στήθηκε στο δωμάτιό της και εκείνος έκανε τον πελάτη αγοράζοντας τον αγαπημένο του τραχανά. Σταθερή όμως κάθε απόγευμα ήταν η βόλτα με τον μικρό του γιο στο Θησείο, πολύ κοντά στο σπίτι της οικογένειας.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You - Φωτογραφίες: Papadakis Press/ Γιάννης Νταρίλας

Όπως βλέπουμε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, ο Σωτήρης τον έβαλε στο καρότσι του και του ικανοποιούσε κάθε επιθυμία στη διαδρομή που θα ακολουθούσαν. Κάποια στιγμή, μάλιστα, όταν ο μικρός κατέβηκε από το καρότσι, σταμάτησαν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και έπαιξαν μαζί στο μικρό πάρκο, λίγο πριν επιστρέψουν στο σπίτι. Ο σεφ μπορεί να είναι αυστηρός στην κουζίνα του «MasterChef» και των εστιατορίων του, αλλά μόλις βρίσκεται με τα παιδιά του περισσεύουν τα γέλια, οι σκανταλιές και οι αγκαλιές. Δικαίως, όπως λένε οι φίλοι του, τα παιδιά του τον κάνουν ό,τι θέλουν και δεν τους χαλάει κανένα χατίρι!

Σωτήρης Κοντιζάς μπαμπάς και γιος Masterchef

Ωστόσο, δείτε εδώ και την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα στο instagram του με την κορούλα του!

Η μεγάλη επιστροφή

Με την άρση των περιοριστικών μέτρων, ο σεφ ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει το νέο του μαγαζί «Proveleggios» στον Κεραμεικό, αυτή τη φορά όμως σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, τηρώντας αποστάσεις ανάμεσα στους πελάτες και όλα τα μέτρα υγιεινής.

Άλλωστε, το νέο του εγχείρημα στον τομέα της γαστρονομίας από τον περασμένο χειμώνα είχε απόλυτη επιτυχία. Ωστόσο, άγνωστο είναι το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της τελικής φάσης του «MasterChef» που θα κρίνουν και τον νικητή. Η παραγωγή του παιχνιδιού βρίσκεται αυτές τις μέρες σε συνεχείς συσκέψεις για να αποφασιστεί ο τρόπος και η ημερομηνία των γυρισμάτων, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το δεύτερο 15θήμερο του Μαΐου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ