Οικογένεια Παντελίδη: Η κίνηση προς το πρόσωπο του Παντελή προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Το αποκάλυψε η σύζυγος του αδερφού του, Τριαντάφυλλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οικογένεια Παντελίδη: Η κίνηση προς το πρόσωπο του Παντελή προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Η οικογένεια Παντελίδη προκαλεί ρίγη συγκίνησης με μια κίνηση που θα κάνει προς το πρόσωπο του αείμνηστου Παντελή. Την αποκάλυψη έκανε η Πωλίνα Φιλίππου, η σύζυγος του Τριαντάφυλλου, σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»΄.

Συγκεκριμένα, η Πωλίνα Φιλίππου, όπως έγινε γνωστό περιμένει το δεύτερο παιδάκι της με μεγάλη ανυπομονησία. Η οικογένεια της με τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σήμερα, παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα με τον σύζυγό της έχουν πάρει την απόφαση να μην μάθουν το φύλο του μωρού ακόμα.

Πωλίνα Φιλίππου Τριαντάφυλλος Παντελίδης δεύτερο παιδί όνομα

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του Τριαντάφυλλου Παντελίδη αν το μωράκι είναι αγόρι θα πάρει το όνομα "Παντελής", από τον αγαπημένο τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου 4 χρόνια.

Ωστόσο, ανατρίχιασε η Μίνα Αρναούτη όταν που αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη και στην ιστορία που έχει φέρει δικαστική διαμάχη με τους γονείς του.

Ρίγη συγκίνησης! Τα αδέρφια του Παντελή Παντελίδη φωτογραφήθηκαν μαζί του την Ανάσταση

Το βράδυ της Ανάστασης, ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στο instagram η ανάρτηση που έκανε ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος. Φωτογραφήθηκε στο πλευρό του Τριαντάφυλλου και έχοντας πίσω τους μια εικόνα με το πρόσωπο του Παντελή, συγκίνησαν.

Πολύ διαφορετικό ήταν για ακόμη μια χρονιά αυτό το Πάσχα για την οικογένεια Παντελίδη. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο αδερφός της Παντελής δεν ήταν κοντά τους και πέρασαν.

Η φωτογραφία με τον Παντελή Παντελίδη και τα αδέρφια του

Στην ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος έχει πάρει την χαρισματική φωνή του αδερφού του αφού έβγαλε το πρώτο του τραγούδι και τραγουδάνε ακριβώς ίδια - ακούστε το εδώ - έγραψε χαρακτηριστικά:

"Καλή ανάσταση και καλό Πάσχα!Εύχομαι το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές όλων μας!Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μες το 2020 θα κυκλοφορήσει κομμάτι του Παντελή μας!!P.q "