Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη αποκάλυψη στον ΣΚΑΙ - «Είναι παιχνίδι ότι φεύγει η...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτη αποκάλυψη στον ΣΚΑΙ - «Είναι παιχνίδι ότι φεύγει η...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ κάθε μεσημέρι. Συγκεκριμένα, ο καλεσμένος του μέσω Skype σχολίασε το γεγονός πως ένα πρόσωπο «βόμβα» φεύγει από το χώρο της τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος παραχώρησε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ο ίδιος σχολίασε τόσο την Ελένη Μενεγάκη και την ανακοίνωση πως σταματάει την τηλεόραση, αλλά και την Ρούλα Κορομηλά και την συνεργασία τους.

Όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας για την απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη να σταματήσει από την τηλεόραση, ο Στέφανο Σαρτίνι απάντησε: «Δεν ξέρω, τελειώνει τώρα το συμβόλαιο; Ε τότε είναι παιχνίδι».

Γιώργος Λιάγκας εκπομπή αποκάλυψη για Ελένη Μενεγάκη

Για το ποια παρουσιάστρια είναι καλύτερη είπε: «Στην αρχή η Ρούλα ήταν η Ρούλα. Μετά δεν ήταν πια Ρούλα, δηλαδή η παρουσιάστρια της διπλανής πόρτας. Η Ελένη κάθε φορά που την βλέπω λέω ότι χρειάζεται να κάνει ένα άλλο βήμα στην prime time. Θα την σκηνοθετούσα αν έκανε βραδινό», είχε χαρακτηριστικά ο Στέφανο Σαρτίνι και στη συνέχεια πέταξε το "καρφί" λέγοντας: «Με την Ρούλα έχουμε μηδέν επαφή. Δεν θα συνεργαζόμουν ξανά».

Δείτε ωστόσο και μια τηλεοπτική «βόμβα» που έγινε γνωστή για συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή για ένα καλοκαίρι πριν τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για ένα καλοκαίρι πριν τον χωρισμό με την Φαίη Σκορδά. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο διαζύγιο του, αλλά και στην παρέα που έκαναν τότε με γνωστό ζευγάρι πολιτικών.

Μια αποκάλυψη για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη έκανε σήμερα, ο Γιώργος Λιάγκας. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η ηθοποιός στην εκπομπή του, ανέφερε τι είναι αυτό που κρατάει τη σχέση τόσα χρόνια με τον σύζυγό της.

«Επειδή εγώ τους έχω ζήσει, θα σου πως τι τους κρατάει τους ανθρώπους μαζί. Τους ανθρώπους τους κρατάει μαζί η αντιμετώπιση του καυγά. Η αντιμετώπιση του καυγά κρατάει μαζί τους ανθρώπους. Επειδή τους έχω ζήσει ένα καλοκαίρι στην Τήνο, πριν χωρίσω κι εγώ, κάναμε παρέα και πηγαίναμε κάθε μέρα με το φουσκωτό. Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται και βλέπεις πως τσακώνεσαι.

Αυτοί λοιπόν, τσακωνόντουσαν συνέχεια για μικροπράγματα αλλά είχαν τόσο πλάκα όταν τσακωνόντουσαν που πραγματικά τσαντιζόντουσαν αλλά το αντιμετώπιζαν με χιούμορ. Τους έβλεπες αγαπημένους στο βάθος της ημέρας, δεν υπήρχε κακία», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε και τι δώρο του έκαναν χθες οι γιοι του με την Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο: