Τηλεφωνική παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό - «Κάγκελο» η Φαίη Σκορδά

Η επική φάρσα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεφωνική παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό - «Κάγκελο» η Φαίη Σκορδά

Λίγο πριν κλείσει το «Πρωινό», η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να κάνει μία τηλεφωνική παρέμβαση και να παίξει κρυφά στο αγαπημένο παιχνίδι της εκπομπής. Μόλις η Φαίη Σκορδά συνειδητοποίησε πως δεν μίλαγε απλά με μία τηλεθεάτρια, έμεινε «κάγκελο».

Η γνωστή «παιχνιδάρα» αποτελεί πλέον μία από τις συνήθειες της πρωινής εκπομπής και όχι άδικα. Κάθε μέρα, λίγο πριν τελειώσει το Πρωινό, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, παίρνουν τηλέφωνο έναν τηλεθεατή και παίζουν το ξεχωριστό παιχνίδι ερωτήσεων.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Σάσα Σταμάτη παρενέβη και είπε μία επική ατάκα στη Φαίη Σκορδά, δείτε την εδώ. Σήμερα, ήταν η σειρά της Ναταλίας Γερμανού, η οποία πήρε τηλέφωνο και προσποιήθηκε πως είναι μία τηλεθεάτρια με το όνομα «Νεφέλη».

Μετά από λίγο ωστόσο, η ταυτότητά της αποκαλύφθηκε και έγινε κανονικός πανικός στο πλατό του Πρωινού.

Δείτε την τηλεφωνική παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού στο Πρωινό

Η ανακοίνωση που έκανε η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της το Σάββατο

Σαν "βόμβα" έσκασε η ανακοίνωση που έκανε σήμερα το μεσημέρι η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της και για μία αλλαγή που πρόκειται να δούμε ήδη από την επόμενη εβδομάδα, μιας και σιγά σιγά η κατάσταση έχει επιστρέψει στην κανονικότητα.

Πολλές αλλαγές είχαμε δει να συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες με τις ψυχαγωγικές εκπομπές, καθώς δόθηκε προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην προώθηση της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό, που απασχολούσε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.

Ναταλία Γερμανού εκπομπή

Η ανακοίνωση που έκανε η Ναταλία Γερμανού για την εκπομπή της

Τα πράγματα ωστόσο επανέρχονται σιγά σιγά στα φυσιολογικά τους και έτσι η Ναταλία Γερμανού μέσα από τη σημερινή της εκπομπή ξεκαθάρισε, πως σήμερα θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε τους καλεσμένους της να εμφανίζονται σε σύνδεση Skype.

Υπέροχα ήταν και τα λόγια που είχε πει η Ναταλία Γερμανού για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ τον τρόπο με τον οποίο την αποχαιρέτησε από την τηλεόραση.

Έτσι από το επόμενο Σάββατο πρόκειται να βλέπουμε καλεσμένους κανονικά στο πλατό της εκπομπής, με τις αποστάσεις να τηρούνται σε κάθε περίπτωση.