«Το θεωρώ προβληματικό...» - Η σπόντα της Ναταλίας Δραγούμη για την παρεξήγησή της με τον Χάρη Ρώμα

Τι ενόχλησε την ηθοποιό;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το θεωρώ προβληματικό...» - Η σπόντα της Ναταλίας Δραγούμη για την παρεξήγησή της με τον Χάρη Ρώμα

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Χάρη Ρώμα. Η γνωστή ηθοποιός δε δίστασε μάλιστα να πετάξει και μία σπόντα για τον σκηνοθέτη, ξεκαθαρίζοντας πως θεωρεί προβληματική τη στάση του.

Πριν από λίγο καιρό, η Ναταλία Δραγούμη είχε παραδεχθεί πως ο Χάρης Ρώμας της είχε προτείνει να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του, «Το Καφέ της Χαράς».

Μιας και είπαμε ωστόσο για το Καφέ της Χαράς, δείτε εδώ ποια πρόσωπα "φωτιά" επιστρέφουν!

Ωστόσο, από τη μεριά του ο Χάρης Ρώμας αρνήθηκε πως κάτι τέτοιο έχει συμβεί και ξεκαθάρισε πως η Ναταλία Δραγούμη είχε δοκιμαστεί για ρόλο σε μία άλλη σειρά του.

Σήμερα το πρωί λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε στις δηλώσεις του σκηνοθέτη και είπε πως της είχε προταθεί να πάρει τον ρόλο της Χαράς.

Αυτή ήταν η σπόντα που πέταξε η Ναταλία Δραγούμη για τον Χάρη Ρώμα

«Παρεξήγηση. Ο Χάρης Ρώμας είχε πει σε συνέντευξή του ότι είχαμε σκεφτεί για τον ρόλο τη Ναταλία Δραγούμη. Για το ‘Καφέ της Χαράς’ δεν έχω πει ποτέ ότι μου έχει γίνει πρόταση! Μου έχει κάνει πρόταση για άλλη σειρά, πολύ γνωστή. Δεν θα το πω μέχρι να το θυμίσω στον Χάρη Ρώμα και είχα διαβάσει και σενάριο! Το θεωρώ προσβλητικό γι’ αυτόν που έχει πάρει τον ρόλο να λέμε ότι μας έχει γίνει πρόταση», ξεκαθάρισε η ηθοποιός.

Την Κυριακή, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τα κιλά του

«Έβαλα 18 κιλά, παρόλο που είμαι ψηλός, αυτό έδειξε αμέσως. Δεν μου πάει και δεν μου αρέσει και δεν αισθάνθηκα καλά» εξήγησε.

Έτσι, ο Χάρης Ρώμας περιέγραψε μια ιστορία από την περίοδο που είχε παραπάνω κιλά. Όπως περιέγραψε, τότε του είχε ζητήσει η Κάτια Δανδουλάκη να παίξει έναν ρόλο στο θεατρικό έργο «Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε» που διασκεύαζαν οι Ρέππας-Παπαθανασίου. «Πρώτα ο Μιχάλης και ο Θανάσης με αγκάλιασαν, αλλά είδα στο μάτι μια παύση ότι ξέρεις “α, είναι ο Χάρης που πάχυνε”» σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Η Κάτια δεν άντεξε και μου είπε κατ’ ευθείαν “αγάπη μου πως έγινες έτσι. Δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό, το πάχος είναι γηρατειό. Θα τα χάσεις! Εγώ σε έβλεπα στην τηλεόραση και έλεγα αυτός ο λεπτεπίλεπτος άρχοντας και τώρα είδα ένα γομάρι”» είπε ο Χάρης Ρώμας, περιγράφοντας εκείνο το περιστατικό στην εκπομπή Dot.