Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έμεινε «μισή» - Αυτό είναι το μυστικό της

Το σώμα της είναι απίστευτο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Έμεινε «μισή» - Αυτό είναι το μυστικό της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όπως έχει διαπιστωθεί μέσα από τις τελευταίες εμφανίσεις της, έχει καταφέρει να μείνει "μισή". Το μυστικό της είναι πολύ απλό και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ αν θέλεις να δεις μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου.

Η αγαπημένη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, αποφάσισε να κάνει μία προσπάθεια για τον εαυτό της και έτσι ξεκίνησε διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά. Το πρόγραμμα που ακολουθεί φαίνεται πως αποδίδει μιας και έχει αδυνατίσει πολύ.

Η ίδια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία πολύ ωραία φωτογραφία παρέα με την κόρη της, η οποία πριν από λίγο καιρό τραυματίστηκε, δείτε εδώ την ανάρτησή της, στην οποία πόζαρε με το μπικίνι της και έκανε ηλιοθεραπεία μαζί με τη μικρή της.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου σώμα

Αυτό είναι το μυστικό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Πριν από λίγο καιρό, στον αέρα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη είχε διαπιστώσει την αλλαγή στην εμφάνιση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και την είχε σχολιάσει. Εκείνη λοιπόν της είπε πως ακολουθεί διατροφή και φροντίζει να τρώει σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια.

Το μήνυμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την Ελένη Μενεγάκη

«Αυτά που θέλω να σου πω και δεν θα στα έλεγα δημόσια αλλά θα στα πω μιας και μου απευθύνεις τον λόγο και λέμε ένα τσικ πιο προσωπικό για εμάς. Είναι ότι μου έχεις αλλάξει τη ζωή σε όλα τα επίπεδα, ότι είσαι ό,τι καλύτερο μπορεί να μου συμβεί επαγγελματικά και προσωπικά. Τα μαθήματα που έχω πάρει από εσένα είναι πάρα πολλά και δεν αφορούν μόνο την τηλεόραση και σε ευχαριστώ για όλη σου την αγάπη και την υποστήριξη», είπε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Μάλιστα, λίγο πριν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανοίξει την καρδιά της στην Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια της είπε: «Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι μου, να είσαι πάντα έτσι ξεχωριστό κορίτσι όπως ήσουν πάντα, πολυτάλαντο, αξιόλογο, εκπληκτικό, να κάνεις σωστά βήματα γιατί είσαι μικρή και έχεις πολύ διαδρομή, σωστά βήματα, σωστές επιλογές και πραγματικά να βρεις ανθρώπους που να εκμεταλλευτούν το ταλέντο σου και τις γνώσεις σου».