Όλη η αλήθεια για την υπόθεση της 34χρονης στην Ελεονώρα Μελέτη - Καλεσμένος ο δικηγόρος της

Απόψε στις 00:15 στον Alpha

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλη η αλήθεια για την υπόθεση της 34χρονης στην Ελεονώρα Μελέτη - Καλεσμένος ο δικηγόρος της

Στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, είναι καλεσμένος ο δικηγόρος της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτρόλι και πρόκειται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια πίσω από την υπόθεση που εδώ και λίγο καιρό έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Απόψε, στις 00:15, ο Λάκης Γαβαλάς είναι καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα” και προβαίνει σε πολλές αποκαλύψεις. Απαντά στον Τρύφωνα Σαμαρά και σε όλους όσοι τον έβαλαν στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες.

Λάκης Γαβαλάς Ελεονώρα Μελέτη
Μία συγκλονιστική μαρτυρία έκανε και ένας συνάδελφος της 34χρονης. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Διηγείται άγνωστα περιστατικά από το διάστημα που πέρασε στη φυλακή καταφέρνοντας να ντύσει τους συγκρατούμενους του με επώνυμα πουκάμισα. Αποκαλύπτει πού και πώς γνώρισε τη γυναίκα με την οποία έμεινε παντρεμένος 9 χρόνια, αλλά και το ότι σήμερα θα είχε γιο 42 χρονών αν δεν είχαν αναγκαστεί να διακόψουν με βίαιο τρόπο την κύηση της συζύγου του.

Κοντά μας και ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Ο κ. Λύτρας θα δώσει τα νεότερα σχετικά με τις εξελίξεις της πολύκροτης υπόθεσης, θα αποκαλύψει το παρασκήνιο των συναντήσεων του με την Ιωάννα, αλλά δίνει και απαντήσεις σε όλα τα σενάρια παραφιλολογίας που κυκλοφορούν.

Στη χθεσινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, καλεσμένη ήταν η Σάντρα Βουτσα η οποία αποκάλυψε τα πάντα για την διαθήκη του πατέρα της

Συγκεκριμένα, στα Μεσάνυχτα έβαλε ένα τέλος σε όλα τα δημοσιεύματα που έγραφαν διάφορα για την περιουσία του επιτυχημένου Κώστα Βουτσά, την οποία άφησε στα τέσσερα παιδιά του.

«Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.

Κώστας Βουτσάς κόρη Βουτσά

Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι» εξήγησε η Σάντρα Βουτσά. Ανατριχιαστική ωστόσο είναι και η αποκάλυψη για τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά.