MasterChef - Ανατροπή: Στον "τάκο" Μπέλλος και Μαρία

Δεν το περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Ανατροπή: Στον

Μία μεγάλη ανατροπή έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και οι κριτές ανακοίνωσαν πως στον "τάκο" πρόκειται να βγει μαζί με τη Μαριάννα, ο Σταυρής, ο Μπέλλος και η Μαρία, οι οποίοι είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας.

Το τεστ δημιουργικότητα έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μπορεί να έβαλαν τα δυνατά τους, δεν κατάφεραν ωστόσο να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις προσπάθειές τους.

Στον "τάκο" λοιπόν βγήκαν η Μαρία, ο Μπέλλος και ο Σταυρής, ενώ θα διαγωνιστούν μαζί με τη Μαριάννα η οποία βγήκε υποψήφια ήδη από το mystery box. Δείτε εδώ το "γλέντι" που έγινε στο Twitter με το πιάτο της!

Το ζευγάρι δεν το περίμενε, ωστόσο ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Το τεστ δημιουργικότητας κέρδισε ο Γιώργος, ο οποίος βγήκε μπροστά μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και πήρε την αρχηγία για την ομαδική δοκιμασία.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Μπέλλος έκανε μία αδιανόητη κίνηση για τη Μαρία μπροστά στους κριτές

Μία αδιανόητη κίνηση αποφάσισε να κάνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του και να αφήσουν λίγο για να δώσει και στη Μαρία να δοκιμάσει που ήθελε.

Ο Μπέλλος είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό Mystery Box και έτσι οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν τους το έφερε μπροστά τους.

Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν αυτή τη βδομάδα από τον διαγωνισμό, και αν θέλετε να τα δείτε, σας τα έχουμε εδώ!

Μεγάλο ενθουσιασμό έδειξε βέβαια και η Μαρία η οποία είπε θα ήθελε πολύ να φάει λίγο. Για το λόγο αυτό, ο Μπέλλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του αφήσουν λίγο και έτσι πήρε ένα κομματάκι ψωμί και το έδωσε στη Μαρία για να δοκιμάσει.