MasterChef: Η απίστευτη ατάκα του Μπέλλου για τη σχέση του με τη Μαρία - «Αν μείνουμε μαζί....»

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Η απίστευτη ατάκα του Μπέλλου για τη σχέση του με τη Μαρία - «Αν μείνουμε μαζί....»

Λίγο πριν πάνε στη δοκιμασία αποχώρησης, ο Μπέλλος δε δίστασε και είπε μία απίστευτη ατάκα για τη σχέση του με τη Μαρία on camera, και τι πρόκειται να γίνει σε περίπτωση που μείνουν και οι δύο μαζί μέσα στο σπίτι του MasterChef.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το δεσμό αυτών των δύο. Τα σχόλια "πέφτουν" από όλες τις μεριές, ενώ δεν είναι λίγοι και οι συμπαίκτες τους που θέλουν να τους διώξουν από τον διαγωνισμό.

Μαρία και Μπέλλος θα διαγωνιστούν σήμερα με τη Μαριάννα και τον Σταυρή για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο Μπέλλος θα βρεθεί σε δοκιμασία αποχωρήσης.

Ενώ λοιπόν έφτιαχνε την βαλίτσα του, συζητούσε με τη Μαρία για το τι πρόκειται να γίνει αν φύγουν από το MasterChef, και στη συνέχεια που μιλούσε μόνος του στην κάμερα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως δεν ξέρει αν μπορεί να αντέξει για πολύ καιρό ακόμα τη Μαρία μέσα στο σπίτι.

Αυτή ήταν η απίστευτη ατάκα του Μπέλλου για τη Μαρία

«Αν μείνουμε και οι δύο μαζί με τη Μαρία μέσα στο σπίτι δεν ξέρω πόσο ακόμα θα την αντέξω. Αν φύγουμε τουλάχιστον θα μπορέσω να ξεσκάσω για λίγο, έστω κάποια στιγμή», ήταν τα λόγια του.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Μπέλλος έκανε μία αδιανόητη κίνηση για τη Μαρία μπροστά στους κριτές

Μία αδιανόητη κίνηση αποφάσισε να κάνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του και να αφήσουν λίγο για να δώσει και στη Μαρία να δοκιμάσει που ήθελε.

Ο Μπέλλος είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό Mystery Box και έτσι οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν τους το έφερε μπροστά τους.

Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν αυτή τη βδομάδα από τον διαγωνισμό, και αν θέλετε να τα δείτε, σας τα έχουμε εδώ!

Μεγάλο ενθουσιασμό έδειξε βέβαια και η Μαρία η οποία είπε θα ήθελε πολύ να φάει λίγο. Για το λόγο αυτό, ο Μπέλλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του αφήσουν λίγο και έτσι πήρε ένα κομματάκι ψωμί και το έδωσε στη Μαρία για να δοκιμάσει.