Κατερίνα Μουτσάτσου: Το σχόλιο της για την κατάσταση στις ΗΠΑ - «Εν μέσω lockdown...»

Η τρομερή ανάρτησή της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Μουτσάτσου: Το σχόλιο της για την κατάσταση στις ΗΠΑ - «Εν μέσω lockdown...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Μουτσάτσου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί αυτόν τον καιρό στις ΗΠΑ, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη συνθήκη εν μέσω lockdown.

Η ηθοποιός ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική μαζί με τον σύζυγο και τον γιο της, ενώ είναι έγκυος και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να υποδεχθεί το δεύτερο παιδάκι της.

Η ίδια, δεν μπόρεσε να μην πάρει θέση για τα γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ, μετά την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, και την εξέγερση του κόσμου.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Μουτσάτσου είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως εκείνη και η οικογένειά της, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει για την περιπέτειά της.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αυτή η κατάσταση απλά δυσκολεύει τα πράγματα σε μέρες πολύ περίεργες λόγω του lockdown που έχει επιβληθεί για τον περιορισμό του κορωνοϊού στη χώρα.

Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Μουτσάτσου για την κατάσταση στις ΗΠΑ

«Στρατιωτικός νόμος εν μέσω Lockdown. Στο Λος Άντζελες η διαδήλωση ενάντια στην αστυνομική βία φέρνει πιο πολύ καταστολή και αστυνομική βία, με τον προϋπολογισμό του Λος Άντζελες για την Αστυνομία να έχει τη μερίδα του λέοντος για το 2020-2021.», ήταν η λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου.

Η κοιλίτσα της Κατερίνας Μουτσάτσου που είναι έγκυος, έχει μεγαλώσει πολύ!

Η ηθοποιός θέλησε τώρα μέσα από την ανάρτηση που έκανε να μας δείξει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την ίδια να φορά μια τζιν φόρμα που ταιριάζει πολύ σε μια μέλλουσα μαμά.

Τώρα λοιπόν όπως προαναφέραμε μας έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες που ανέβασε.

Κατερίνα Μουτσάτσου

Κατερίνα Μουτσάτσου κοιλίτσα εγκυμοσύνη