Στο GNTM 3 το αγόρι της Κατερίνας Πεφτίτση - Δείτε τον στην παραλία μαζί της

Αποκλειστικές φωτογραφίες χωρίς ρετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο GNTM 3 το αγόρι της Κατερίνας Πεφτίτση - Δείτε τον στην παραλία μαζί της

Κι όμως ο φακός του Youweekly.gr έπεσε πάνω στην Κατερίνα Πεφτίτση και στο αγόρι της που... θα συμμετέχει όπως όλα δείχνουν στο GNTM 3! Δείτε φωτογραφίες τους χωρίς ρετούς από την παραλία!

Είναι χυμώδης, μπριόζα, έξυπνη, με πολύ ιδιαίτερη και δυναμική προσωπικότητα, που... σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της, όπως λένε οι φίλοι της. Άλλωστε, χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, παρόλο που δεν έφτασε μέχρι την τελική ευθεία του «GNTM», κατόρθωσε να αφήσει το στίγμα της ως plus size μοντέλο.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Η Κατερίνα μετά το τέλος του παιχνιδιού δέχτηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις και μάλιστα έχει ήδη κάνει μια μεγάλη συνεργασία με την εταιρεία Mat Fashion ως ambassador του οίκου. Χωρίς ωστόσο να εγκαταλείπει το μακιγιάζ, που ήταν η κύρια επαγγελματική της ασχολία για χρόνια, κάνοντας μάλιστα και μαθήματα ως καθηγήτρια στο ΙΕΚ Praxis. Στα επαγγελματικά τα πηγαίνει άριστα, αλλά όπως φαίνεται το ίδιο συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες και στην προσωπική της ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός του YOU «συνέλαβε» το μοντέλο στην παραλία της Βουλιαγμένης το μεσημέρι της Κυριακής στην αγκαλιά ενός φίλου της, αλλά η τρυφερότητα που είχαν μεταξύ τους έδειχνε πως δεν είναι μια απλή φιλία. Κάποια στιγμή τόλμησε να μπει στην ομολογουμένως κρύα θάλασσα για να κάνει το μπάνιο της, με εκείνον να την περιμένει καρτερικά στην παραλία.

Κατερίνα Πεφτίτση φωτογραφίες χωρίς ρετούς

Η Κατερίνα διαρκώς τον πείραζε με τα αστεία της και εκείνος, αν και αμήχανος που βρισκόταν τόσος κόσμος γύρω τους, έδειχνε να απολαμβάνει την παρέα της. Μετά από μία ώρα οι δυο τους αναχώρησαν με το δικό του αυτοκίνητο.

Το αγόρι της Κατερίνας υποψήφιος για το «GNTM» - Αυτός είναι

το αγόρι της Κατερίνας Πεφτίτση μπαίνει στο GNTM 3

Ο 26χρονος συνοδός της, ονόματι Δημήτρης, με τον οποίο γνωρίστηκε στη μετά την καραντίνα εποχή, όπως μάθαμε, δεν είναι αδιάφορος για τον χώρο του modelling. Μάλιστα έχει υποβάλει αίτηση για τον φετινό κύκλο του «GNTM», στον οποίο όπως έχει γίνει ήδη γνωστό θα λάβουν μέρος και άντρες μοντέλα, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να έχει κάποια εμπειρία από τον χώρο. Σίγουρα η Κατερίνα θα φροντίσει να τον καθοδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο με τις συμβουλές της, αν τελικά καταφέρει να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού! Δείτε εδώ ακόμα 3 υποψήφια αγόρια για το GNTM 3 που θα μας... τρελάνουν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ