Φωτεινή Πετρογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά την σπιταρόνα της παρουσιάστριας του ALPHA

Αποκλειστικές φωτογραφίες από μέσα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτεινή Πετρογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά την σπιταρόνα της παρουσιάστριας του ALPHA

Για πρώτη φορά η Φωτεινή Πετρόγιαννη, η παρουσιάστρια του ALPHA ανοίγει το σπίτι της στο φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr και μιλάει για όλους και για όλα.

Παρά το lockdown, εκείνη δεν σταμάτησε να εμφανίζεται κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Alpha και να μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις. Έχοντας μπει πλέον στη νέα πραγματικότητα, «ταξιδεύουμε» σε μία εποχή μακριά από τον κορωνοϊό, στα χρόνια που μαζί με την αδερφή της μεγάλωναν στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Με ποιον από τους δύο γονείς σου ήσουν περισσότερο δεμένη;

Με τον μπαμπά μου ήμουν και είμαι σε μία διαρκή κόντρα και αυτό δεν μας άφηνε να δείξουμε την αδυναμία που έχουμε ο ένας στον άλλον. Ο μπαμπάς μου είναι ένας πολύ δύσκολος άνθρωπος, δεν θα μου πει ποτέ «σ' αγαπάω» και «συγγνώμη», δείχνει την αγάπη του με ιδιαίτερους τρόπους.

Μήπως φταίει το ότι ήσασταν τρεις γυναίκες στο σπίτι;

Φωτεινή Πετρόγιαννη Ποια είναι

(γελάει) Μπορεί, τι να σου πω! Ο μπαμπάς μου ήθελε το δεύτερο παιδί του να είναι αγόρι. Η μαμά μου μού είπε ότι δεν ήρθε να με δει στο μαιευτήριο γιατί είχε θυμώσει. Είχαν έρθει όλοι εκτός από εκείνον.

Ήθελε να σε μεγαλώσει σαν γιο;

Κοίτα, κι εγώ που έχω κάνει την αυτοκριτική μου, βλέπω ότι δεν ήμουν το κλασικό κοριτσάκι. Είχαμε μία διαρκή διαμάχη με τη μαμά μου που ήθελε να φοράω φούστες και τον μπαμπά μου να φωνάζει από μέσα «άσε το παιδί να βάλει ό,τι θέλει». Από πολύ μικρή ηλικία ο μπαμπάς ξεκίνησε να με παίρνει μαζί του στο γήπεδο και για πολλά χρόνια ήμουν φανατική Παναθηναϊκός.

Φανατική Παναθηναϊκός που μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι... Υπήρχε κυνηγητό από Ολυμπιακούς;

Δεν φτάσαμε μέχρι εκεί (γέλια). Όταν ασχολήθηκα με την αθλητική δημοσιογραφία στον Sport-fm και είχα online επικοινωνία με τους φιλάθλους κατάλαβα ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ λάθος στο μυαλό τους το συγκεκριμένο θέμα. Λέγαμε «καλή επιτυχία» σε μία ομάδα, πετάγονταν οπαδοί της αντίπαλης και έλεγαν «καρκίνο στις φωνητικές σας χορδές».

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Φωτεινής Πετρόγιαννη

Φωτεινή Πετρόγιαννη παρουσιάστρια ALPHA

Φωτεινή Πετρόγιαννη σπίτι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ