Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές - Ποιος ο πρώτος προορισμός;

Φέτος θα μείνουν... εσωτερικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές - Ποιος ο πρώτος προορισμός;

Μετά από τρεις μήνες αδράνειας και εγκλεισμού στο σπίτι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα που έχουν συνηθίσει στα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να κάνουν την πρώτη τους καλοκαιρινή απόδραση εκτός Αθηνών. Δεν διάλεξαν την πατρίδα του Σάκη, τη Θεσσαλονίκη, αλλά το νησί στο οποίο είχαν περάσει τις πιο ωραίες τους διακοπές ως ζευγάρι και σφραγίστηκε στις αναμνήσεις τους ως ο τόπος που έκαναν το μυστήριο του γάμου τους πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο Σάκης και η Χριστίνα μαζί με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, αναχώρησαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής για τη Σίφνο, ανυπομονώντας για τα πρώτα μπάνια του καλοκαιριού. Έχοντας ως ορμητήριο το σπίτι των κουμπάρων τους, στο Βαθύ, τις δύο πρώτες μέρες έκαναν βόλτες από το πρωί στις παραλίες του νησιού, χωρίς όμως να βουτήξουν στη θάλασσα καθώς η θερμοκρασία ήταν ακόμη πολύ χαμηλή. Ο Σάκης προτίμησε να κάνει σκι, ενώ η Χριστίνα ηλιοθεραπεία.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης διακοπές

Το επόμενο πρωί όμως έκαναν μια ιδιαίτερη επίσκεψη, αφού πήγαν στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη στο Βαθύ, όπου έγινε η τελετή του γάμου τους, για να προσκυνήσουν και να ανάψουν ένα κεράκι.

Μάλιστα, κατά το προσκύνημά τους συνάντησαν τον ιερέα και κατοίκους του νησιού, με τις εικόνες από την ωραιότερη και πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους να έρχονται ξανά μπροστά στα μάτια τους. «Τόσες όμορφες αναμνήσεις από αυτό το εκκλησάκι!» έγραψε στα social media η Χριστίνα δείχνοντας τη συγκίνησή της. Τα βράδια τους στις μίνι διακοπές τους μπορεί να μην είχαν βόλτες στα εστιατόρια και στα μπαρ του νησιού, όπως συνήθιζαν παλιά, είχαν ωστόσο όμως πολύ παιχνίδι με τα τρία παιδιά των κουμπάρων τους, τα οποία λατρεύουν.

Η επόμενη πάντως εξόρμησή τους σίγουρα θα είναι στη Θεσσαλονίκη, αφού ο Σάκης περιμένει να δει από κοντά τον πατέρα του και τον αδερφό του, αφού η μητέρα του, Ματούλα, τους είχε επισκεφτεί πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα.

Ο Σάκης σε αναμονή!

Οι επαγγελματικές δραστηριότητες του παρουσιαστή στο διαδίκτυο μπορεί να επανέρχονται σταδιακά, αλλά το τηλεοπτικό του μέλλον στον ΣΚΑΪ προς το παρόν είναι αβέβαιο. Το κανάλι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κινήσει τις διαδικασίες για το «Survivor» ή αν θα προχωρήσει στην υλοποίηση του «Survivor all star» με τη συμμετοχή και παλαιότερων παικτών. Ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, αλλά κάτι τέτοιο προς το παρόν είναι αδύνατον. Το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως θα καθυστερήσει αρκετά, αν και κάποιοι λένε πως ίσως ματαιωθεί και οριστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ