«Βούλιαξε» η Γλυφάδα - Απίστευτες φωτογραφίες από την 1η drive in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Επικράτησε χαμός από τα αυτοκίνητα και τον κόσμο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βούλιαξε» η Γλυφάδα - Απίστευτες φωτογραφίες από την 1η drive in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου

«Βούλιαξε» το βράδυ της Τρίτης η Γλυφάδα με την 1η drive in συναυλία που διοργανώθηκε στο Α' Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Τον κόσμο που παρευρέθηκε διασκέδασε και ταξίδεψε με τα τραγούδια της, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι απίστευτες.

Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μ.μ και η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες της για περίπου 2 ώρες. Κάτω από την σκηνή, είχαν παραταχθεί σε προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης τα αυτοκίνητα με τους θεατές. Να σημειώσουμε πως η Νατάσα Θεοδωρίδου μας ετοιμάζει και πένα νέο project «βόμβα».

O Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου καλωσόρισε τους θεατές πριν αρχίσει η συναυλία σχολιάζοντας «Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια - μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή», ενώ για το πρωτότυπο φεστιβάλ έχει δηλώσει πως η ιδέα προέκυψε στην προσπάθεια προσαρμογής των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο δήμος στα νέα δεδομένα και την ευκαιρία αξιοποίησης μιας μεγάλης και ήσυχης έκτασης πρασίνου που υπάρχει στην περιοχή.

«Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές» δήλωσε για το φεστιβάλ.

Την επόμενο Τετάρτη να σημειώσουμε πως επί σκηνής θα δούμε τους Onirama.

Νατάσα Θεοδωρίδου συναυλία

Drive in συναυλία Γλυφάδα

Νατάσα Θεοδωρίδου Παντελής Καναράκης

Γλυφάδα drive in συναυλία Νατάσας Θεοδωρίδου

Πηγή φωτογραφιών: lifo.gr

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε χαμό και στη συναυλία της στο Mega

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανίστηκε στον αέρα του Mega, σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει στο πλευρό της τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Πίτσα Παπαδοπούλου. Κάποια στιγμή ωστόσο δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που άκουσε ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι.

Οι Παρασκευές του Mega αποτελούν πλέον μία συνήθεια για τους περισσότερους που επιθυμούν να κάτσουν στο σπίτι και να αποφύγουν τις περιττές μετακινήσεις. Από τον Αντώνη Ρέμο, στην Άννα Βίσση, τις Μέλισσες και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, κάθε βδομάδα το αγαπημένο κανάλι προσφέρει μερικές μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές του.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε για λίγο τη θέση της στη θρυλική Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία ερμήνευσε το τραγούδι «ράγισα». Μόλις το άκουσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της και έβαλε τα κλάματα, λόγω των δυνατών του στίχων, αλλά και της εκπληκτικής ερμηνείας της Πίτσας Παπαδοπούλου.

Δείτε το στιγμιότυπο, στο βίντεο που ακολουθεί: