Just the 2 of us - Spoiler: Αυτά τα ζευγάρια είναι υποψήφια προς αποχώρηση

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Just the 2 of us - Spoiler: Αυτά τα ζευγάρια είναι υποψήφια προς αποχώρηση

Έγινε απίστευτο spoiler για το Just the 2 of us. Έγιναν γνωστά τα ζευγάρια τα οποία αυτό το Σάββατο δεν είχαν την καλύτερη επίδοση φωνητικά, αλλά και σκηνικά και είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Το 7ο γύρισμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη με τον Νίκο Κοκλώνη να ανακοινώνει ποιο ζευγάρι πρέπει να φύγει από το μουσικό show.

Όπως αποκάλυψαν στο «Ευτυχείτε», ένα από αυτά τα ζευγάρια είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα. Το δεύτερο ζευγάρι είναι η Κρυσταλλία και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, οι οποίοι ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και την προηγούμενη εβδομάδα.

Just the 2 of us Spoiler αποχώρηση

Να πούμε πως στο J2US έγινε κακός χαμός με τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Χαρά Βέρρα. Δείτε εδώ το επικό σχόλιο που έκανε για την παρτενέρ του ο Τρύφωνας!

Δείτε ποιο ζευγάρι αποχώρησε πρόσφατα από τα Just the 2 of us

Μετά από μερικές συγκλονιστικές ερμηνείες, είδαμε τελικά στο J2US το ζευγάρι που αποχώρησε από το μουσικό show του Open, με τον διαγωνιζόμενο να δημιουργεί μία μικρή κόντρα με την κριτική επιτροπή με ένα σχόλιο που έκανε.

Πολλά από τα ζευγάρια κατάφεραν να συγκεντρώσουν υψηλές βαθμολογίες, ωστόσο ένα από αυτά δεν είχε τόσο μεγάλη στήριξη από το κοινό και έτσι χρειάστηκε να αφήσει πίσω του το J2US.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί από το J2US

Υποψήφιοι προς αποχώρηση, ήταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία και ο Γιώργος Γιαννόπουλος με τη Δέσποινα Ολυμπίου, οι οποίοι ήταν και αυτοί που τελικά αποχώρησαν από το show.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Γιαννόπουλος θέλησε να σχολιάσει πως θα ήθελε να δει στο J2US, τραγουδιστές όπως τη Δήμητρα Γαλάνα ή τον Γιώργο Νταλάρα.

J2US Γιώργος Γιαννόπουλος αποχώρηση

Το σχόλιο αυτό μάλλον ενόχλησε τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία με τη σειρά της του είπε πως με αυτά που λέει, προσβάλλει τους τραγουδιστές που ήδη βρίσκονται στο show.

Ο Νίκος Κοκλώνης προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να δώσει ένα τέλος στην ένταση λέγοντας πως δε θα έπρεπε να κλείσει έτσι η σημερινή εκπομπή.