Η Μαριάννα "καρφώνει" και πάλι την Κατερίνα - «Ήταν μία δυσάρεστη παρουσία...»

Τα πρώτα σχόλιά της μετά την αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Μαριάννα

Η Μαριάννα αποχώρησε χθες από το MasterChef και σήμερα, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», "καρφώνοντας" για ακόμα μία φορά την Κατερίνα. Η ίδια σχολίασε πως πρόκειται για μία από τις πιο δυσάρεστες παρουσίες που πέρασαν από τον διαγωνισμό.

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης έφερε τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό καθώς και οι 4 παίκτες δυσκολεύτηκαν αρκετά να βγάλουν το πιάτο. Αυτή που είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια ωστόσο ήταν η Μαριάννα, η οποία χρειάστηκε να αφήσει πίσω της το ριάλιτι μαγειρικής για δεύτερη φορά.

Σήμερα το πρωί, μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, η Μαριάννα Πουλμέντη σχολίασε την πορεία της στον διαγωνισμό, τη σχέση της με τη Μαρία καθώς και τα πρόσωπα που θα ήθελε να δει στον τελικό.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το MasterChef, στη σημερινή της εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα spoiler για τον τελικό. Δείτε εδώ τι πρόκειται να συμβεί!

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ημέρα της αποχώρησής της, λέγοντας: «Εκείνη την ημέρα στεναχωρήθηκα πραγματικά, γιατί τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και με τα παιδιά, περνάγαμε πολύ ωραία στο σπίτι. Είχα απογοητευτεί με την μαγειρική μου, οπότε ένιωσα να μου φεύγει ένα βάρος. Είχα παραδώσει τα όπλα. Ήταν περίεργη και η ψυχολογία μου, αφού ξαναμπήκα στο παιχνίδι… Η ψυχολογία μου και ο εαυτός μου πιστεύω με έριξαν».

Αυτό ήταν το "καρφί" της Μαριάννας για την Κατερίνα

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στην Κατερίνα και στην αντίδραση που είχε τη μέρα που εκείνη αποχώρησε από τον διαγωνισμό: «Δε θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ στην Κατερίνα. Για μένα από τη στιγμή που έφυγε από το παιχνίδι, υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα στο σπίτι. Δε θέλω να πω πολλά. Για μένα ήταν μια δυσάρεστη παρουσία.

Εγώ θέλω να δω στον τελικό τον Γιώργο και τον Βαρθαλίτη. Θεωρώ πως αξίζει και ο Σταυρής, αλλά μου αρέσει πιο πολύ ο Γιώργος μαγειρικά. Η Μαρία έχει εξελιχθεί πολύ. Σίγουρά θα μπορούσε να είναι στον τελικό, αλλά σε μια άλλη περίπτωση, που δεν είχε αντιπάλους τα συγκεκριμένα παιδιά. Για μαγειρικούς λόγους, όπως ανέφερα και στο γράμμα μου, θέλω να κερδίσει ο Σταύρος Βαρθαλίτης».