Ο Γιατρός: Ο Φερμάν ποζάρει με μαγιό και ανάβει... φωτιές στο Instagram

Είναι ένας κούκλος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Ο Φερμάν ποζάρει με μαγιό και ανάβει... φωτιές στο Instagram

Ο τηλεοπτικός Φερμάν, από την αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ, «Ο Γιατρός», έχει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα προφίλ στο Instagram και κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό, καταφέρνει και ανάβει μερικές "φωτιές" στις διαδικτυακές του φίλες.

Ο Ονούρ Τουνά αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της τουρκικής τηλεόρασης και πλέον και της ελληνικής, αφού το κοινό έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί καθημερινά την αγαπημένη σειρά.

Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δε σας κρύβουμε πως πάθαμε την πλάκα μας, καθώς πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άντρα. Κάτι τα απίστευτα μπλε μάτια του, κάτι το σώμα του, ο Φερμάν έχει καταφέρει να γίνει ο κρυφός "πόθος" κάθε τηλεθεάτριας.

Δείτε φωτογραφίες του Φερμάν με μαγιό και θα καταλάβετε

Διαβάστε επίσης εδώ: Ο Γιατρός: Θα πάθετε σοκ με τα κιλά και το ύψος του "Αλί", Τανέρ Ολμέζ!

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός»;

Ο Γιατρός 3/6 - επεισόδιο 34

Το νοσοκομείο ετοιμάζεται να υποδεχτεί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, τον μόνο συμβατό δότη που μπόρεσε να βρεθεί αρκετά γρήγορα για τη μεταμόσχευση που χρειάζεται ο μικρός ασθενής του Φέρμαν. Και αυτό, γιατί ο δότης είναι ένας επικίνδυνος κατά συρροή δολοφόνος! Η Κιβιλτσίμ ανοίγει τα χαρτιά της και κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα για τη Μπελίζ, μια καίρια παρέμβαση του Φέρμαν αλλάζει και πάλι τα δεδομένα. Ο Αλί ζει επιτέλους το όνειρό του με τη Νάζλι, αλλά ακόμα ανησυχεί για το αν θα τα καταφέρει να προσαρμοστεί στις ανάγκες μιας κανονικής σχέσης. Όμως η Νάζλι με την κατανόηση και την αγάπη της τον βοηθά να αφήσει πίσω όλες τις αμφιβολίες του.

Δείτε καρέ - καρέ το σημερινό επεισόδιο

Μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής του θα ζήσει ο Αλί, όταν ένας βαρυποινίτης θα τον αρπάξει και θα του βάλει το όπλο στο κεφάλι απειλώντας να τον σκοτώσει! Το TV24 έχει όλο το αιματηρό αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά "Ο Γιατρός", του ΣΚΑΙ, μαζί με φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ένα αγόρι φτάνει στο νοσοκομείο και χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος! Ο μοναδικός συμβατός δότης είναι ένας βαρυποινίτης! Όταν φτάνει στο νοσοκομείο προκαλεί τρόμο τόσο για το ιστορικό του όσο και για το τρομερό παρουσιαστικό του. Ο Τανζού κάνει την εγχείρηση προκειμένου να πάρει κομμάτι από το συκώτι του και ο βαρυποινίτης ετοιμάζεται να φύγει περιτριγυρισμένος από μεγάλη ομάδα ένοπλων αστυνομικών.

Κάποια στιγμή παρατηρούν πως το παντελόνι του είναι υγρό και πιστεύουν πως κάτι πήγε στραβά στην εγχείρηση, αλλά ο Τανζού επιμένει να λέει πως ο φυλακισμένος ψεύδεται. Σε μια στιγμή, εκείνος βγάζει τις χειροπέδες που δεν είχαν κλείσει καλά, αρπάζει το όπλο ενός αστυνομικού και παίρνει τον Αλί για όμηρο! Ο νεαρός γιατρός είναι σοκαρισμένος και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην ξεσπάσει λόγω του αυτισμού του.

Οι γιατροί προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και ζητάνε από τον βαρυποινίτη να τον αφήσει! Όμως εκείνος απειλεί πως θα τον σκοτώσει! Ο Τανζού του λέει ειρωνικά πως τα κάνει όλα αυτά γιατί θέλει να πεθάνει! Τότε ένας φρουρός τον πυροβολεί στο κεφάλι και ο Αλί ελευθερώνεται, αλλά σοκαρισμένος, μη μπορώντας να πει κουβέντα!