Αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Πάνου Ιωαννίδη - «Με προσέγγισαν πολλές κοπέλες...»

Τα είπε όλα η αδερφή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Πάνου Ιωαννίδη - «Με προσέγγισαν πολλές κοπέλες...»

Η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και δε δίστασε να κάνει μία "καυτή" αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του αγαπημένου κριτή του MasterChef. Η ίδια παραδέχθηκε πως από τη μέρα που εμφανίστηκε στο MasterChef, πολλές κοπέλες την έχουν προσεγγίσει προκειμένου να τη γνωρίσουν.

Είναι αλήθεια πως ο Πάνος Ιωαννίδης κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατριών, ήδη από την πρώτη σεζόν του MasterChef στο Star. Ο γοητευτικός σεφ έχει μεγάλο φαν κλαμπ, και η αδερφή του, έκανε ξεκάθαρο πως είναι ένας πολύ στοργικός άνθρωπος.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πάνος Ιωαννίδης απουσιάζει από τα τελευταία επεισόδια του MasterChef. Δείτε εδώ την επική ανακοίνωση του Σωτήρη Κοντιζά για την μικρή "άδεια" που πήρε ο κριτής.

Η Ελιάννα, είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και έχει μία άριστη σχέση με τον αδερφό της, όπως παραδέχθηκε στην πρωινή εκπομπή του Star: «Με τον Πάνο έχουμε μια διαφορά ηλικίας 10 ετών. Είμαστε πολύ δεμένοι και είναι πολύ υποστηρικτικός. Εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας δεν έχω πολλές αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία», είπε αρχικά.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η αδερφή του Πάνου Ιωαννίδη για την προσωπική του ζωή

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι πολύ προστατευτικός και κάνουμε παρέα. Είναι ο μεγάλος αδερφός και πάντα τον συμβουλεύομαι», πρόσθεσε η αδερφή του καταξιωμένου σεφ και στη συνέχεια ανέφερε ότι από τη στιγμή που ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε ευρύτερα γνωστός, πολλές κοπέλες την προσέγγισαν για να τον γνωρίσουν αλλά όλες τους ήταν πολύ ευγενικές και όλο αυτό έγινε με σεβασμό.

Πόσο καιρό έχει να ξυρίσει το μούσι του ο Πάνος Ιωαννίδης;

Συγκεκριμένα, ο σεφ αποκάλυψε πως έχει 11 ολόκληρα χρόνια να ξυρίσει το μούσι του. «Έχω να ξυρίσω το μούσι μου 11 χρόνια. Και πιο πριν περισσότερα απλά είχε γίνει ένα λάθος και τα είχα ξυρίσει. Δεν ήταν από επιλογή» είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. Δείτε και ποιος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής ήθελε να πάρει την θέση του.

Δείτε το βίντεο: