Η δημόσια τοποθέτηση του Τάσου Ξιαρχό για την αποχώρησή του από το πλατό του J2US - «Προσέβαλε τη νοημοσύνη μου...»

Ανέβασε το post λίγη ώρα μετά το ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η δημόσια τοποθέτηση του Τάσου Ξιαρχό για την αποχώρησή του από το πλατό του J2US - «Προσέβαλε τη νοημοσύνη μου...»

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έγινε γνωστό πως ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε κάποια στιγμή από το πλατό του J2US κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος και να εξηγήσει τα πάντα για το συμβάν που όπως σχολίασε, προσέβαλε τη νοημοσύνη του.

Χθες γυρίστηκε το νέο επεισόδιο του J2US, ωστόσο μετά την εμφάνιση του Τάσου Ξιαρχό και της Κόνι Μεταξά, κάτι συνέβη που έκανε τον χορευτή να αποχωρήσει και να μην εμφανιστεί στο celebrity room μαζί με την παρτενέρ του.

Σήμερα, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο σκηνικό και σχολίασε πως ίσως, ο λόγος για τον οποίο έφυγε ο Τάσος ήταν γιατί δεν ήταν ευχαριστημένος με τη βαθμολογία που δέχθηκε από την κριτική επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα το συγκεκριμένο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δείτε εδώ την εκπληκτική εμφάνισή τους.

Ο ίδιος ωστόσο, μέσα από το Instagram του, θέλησε να απαντήσει στις συγκεκριμένες φήμες και να ξεκαθαρίσει πως η βαθμολογία του δεν είχε καμία σχέση με την απόφαση του να αποχωρήσει για λίγο από το γύρισμα.

Αυτή ήταν η δημόσια τοποθέτηση του Τάσου Ξιαρχό για την αποχώρησή του από το πλατό του J2US

Λίγη ώρα μετά την προβολή του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, ο Τάσος Ξιαρχό ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Χθες στο γύρισμα του J2US εξαφανίστηκα αμέσως μετά το act μας. Έγινε κάτι πολύ σοβαρό που πρόσβαλε την νοημοσύνη μου, τη δουλειά μου και τον λόγο που κάνω ό,τι κάνω. Δεν θα ήθελα στα τηλεοπτικά να αναπαράγεται πως εγώ έφυγα γιατί δεν μου άρεσε η βαθμολογία και πως έχω καβαλήσει κάποιο καλάμι. Πριν εκτελέσετε κάποιον, ρωτήστε και ίσως μάθετε, αλλιώς σωπάστε και πάνω απ’ όλα να είστε ευγενικοί».

Τάσος Ξιαρχό J2US