Eurovision 2021: Έκτακτη ανακοίνωση από την Κύπρο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Eurovision 2021: Έκτακτη ανακοίνωση από την Κύπρο

Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε μία έκτακτη ανακοίνωση από το ΡΙΚ, η οποία αφορά τον διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει το 2021, και συγκεκριμένα, το πρόσωπο που πρόκειται να εκπροσωπήσει την Κύπρο σε αυτόν.

Η φετινή Eurovision ακυρώθηκε μετά από τις έκτακτες συνθήκες με την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ευρώπη. Πολλές χώρες λοιπόν αποφάσισαν να διατηρήσουν τις συμμετοχές τους για τη νέα σεζόν, ανάμεσά τους και η Ελλάδα η οποία θα εμφανιστεί με τη Στεφανία Λυμπερακάκη.

Στη φετινή Eurovision ωστόσο, είχε ακουστεί πως θα δούμε και την Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζεται, κάτι που ωστόσο δε συνέβη. Δείτε εδώ γιατί και θα μείνετε παγωτό!

Αυτή είναι η ανακοίνωση της Κύπρου για τη Eurovision 2021

Δεν θα εκπροσωπήσει τελικά την Κύπρο ο Sandro στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2021.

Ανακοίνωση από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου αναφέρει ότι «μετά από μια αμοιβαία συμφωνία με τον Sandro και την ομάδα των μάνατζερ του και αναλογιζόμενοι το πρόγραμμα των υποχρεώσεων και δεσμεύσεων του, ενημερώνεται το κοινό ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης, δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2021».

Η κυπριακή αντιπροσωπεία για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 2021, «δράττεται της ευκαιρίας να ευχαριστήσει ειλικρινά τον Sandro, ο οποίος εκπροσώπησε την Κύπρο στην εκπομπή της Eurovision: ‘Europe Shine a Light’ και να του ευχηθεί ολόψυχα ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Ανακοίνωσε έβγαλε και η Στεφανία Λυμπερακάκη για τη Eurovision

Μία νέα ανακοίνωσε έσκασε από τη Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία εκπροσώπησε φέτος με τον πιο διαφορετικό τρόπο την Ελλάδα στη Eurovision και κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα με τη μοναδική συμμετοχή της.

Η 17χρονη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έδειξε πως είναι ικανή να καταφέρει πράγματα και θαύματα και ήδη έγινε πολύ αγαπητή στο κοινό της Eurovision.

Το τραγούδι που γνώρισε μεγάλη επιτυχία από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του και το οποίο μέσα σε μόλις λίγους μήνες έχει καταφέρει να κερδίσει αξιοσημείωτη επιτυχία με 1.100.000 streams στο Spotify 4.000.000 views στο YouTube και εμφάνιση στα iTunes Charts μεγάλων Ευρωπαϊκών χωρών, όπως η Σουηδία, Ολλανδία , Νορβηγία, Δανία και πολλές άλλες.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που «έσκασε» από την Στεφανία Λυμπερακάκη για τη Eurovision

Η εκπρόσωπος της Ελληνικής συμμετοχής στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision για το 2021 στο Rotterdam επιστρέφει με μια ανανεωμένη dance version του “SUPER G!RL” για να βάλει φωτιά στο φετινό καλοκαίρι κάνοντας όλους μας να θέλουμε να το χορέψουμε.