My Style Rocks: Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για τη νέα σεζόν

Ποιο θα είναι το team του show του ΣΚΑΪ;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για τη νέα σεζόν

Το My Style Rocks έριξε νωρίς "αυλαία" για φέτος και η Κατερίνα Στικούδη, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, θέλησε να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη νέα πρεμιέρα αλλά και στο team της κριτικής επιτροπής.

Το γνωστό παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, ξεκίνησε πολύ δυναμική τη φετινή σεζόν του, ωστόσο ο κορωνοϊός ήρθε να το σταματήσει κάπως απότομα. Η Κατερίνα Στικούδη, που είχα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης για φέτος, εξέφρασε από την πρώτη στιγμή τη θλίψη της για το τέλος του show.

Σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του My Style Rocks, ενώ θέλησε να σχολιάσει και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει μία γυναίκα για να διατηρήσει την εμφάνισή της. Δείτε εδώ και μία αλλαγή που πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στο My Style Rocks.

«Εμείς αναγκαζόμαστε σε όλους τους ρόλους να είμαστε τέλειες, αψεγάδιαστες, να μην έχουμε ούτε ένα σπυράκι, να μην έχουμε ένα κιλό παραπάνω, ενώ ένας άντρας με γκρίζα μαλλιά, με κοιλίτσα είναι γοητευτικός. Δεν ισχύει το ίδιο και για μας. Νομίζω ότι δεχόμαστε πίεση όσον αφορά το θέμα της εικόνας κάτι που δεν μας βοηθάει δυστυχώς» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Αυτή ήταν η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για το My Style Rocks

Όσο για το «My Style Rocks» και το μέλλον του, η παρουσιάστρια τόνισε: «Όταν μου έγινε η πρόταση ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Από όσο γνωρίζω λογικά θα ξεκινήσουμε από Σεπτέμβρη η ίδια ομάδα με το καλό. Μάλλον θα είμαστε ολόκληρο το team, όπως πριν. Θα δούμε. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω γιατί είναι ένα project που έμεινε στη μέση. Φέτος υπήρχαν μέρες που το 24ωρο ήταν τόσο κουραστικό που κοιμόμουν βαμμένη, χτενισμένη, ξάπλωνα μια δυο ώρες και πήγαινα στη δουλειά έτσι. Είχα στο αυτοκίνητο κουβέρτα και μαξιλάρι και αν είχα μισή ώρα κοιμόμουν».

My Style Rocks Κατερίνα Στικούδη