GNTM 3: Δεν φαντάζεστε που έχουμε ξαναδεί τον Γιώργο Καραβά - Ήταν αγνώριστος

Η εμφάνιση που δε θυμάται κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Δεν φαντάζεστε που έχουμε ξαναδεί τον Γιώργο Καραβά - Ήταν αγνώριστος

Ο Γιώργος Καραβάς είναι ένα από τα άτομα που έχουν συζητηθεί πολύ για το GNTM 3, ενώ μάλιστα τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Είναι σίγουρο ωστόσο πως δεν φαντάζεστε με τίποτα πού τον έχουμε ξαναδεί πριν από μερικά χρόνια. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, είναι αγνώριστος.

Το μοντέλο πρόκειται να κάνει μία πολύ δυναμική εμφάνιση στο ριάλιτι του STAR και όλο το γυναικείο κοινό ανυπομονεί όσο τίποτα άλλο να ξεκινήσει ο νέος κύκλος.

Βέβαια πέρα από τον Γιώργο Καραβά, "φωτιές" πρόκειται να βάλουν και άλλοι 3 υποψήφιοι οι οποίοι θα επιχειρήσουν να μπουν στο παιχνίδι. Δείτε τους εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Πού έχουμε ξαναδεί όμως τον Γιώργο Καραβά;

Θα σας ταξιδέψουμε λίγο πίσω στο χρόνο και θα σας πάμε στην εποχή που ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, παρουσίαζαν το Πρωινό στον ANT1. Τότε λοιπόν, μαζί με τους συνεργάτες τους, Σάσα Σταμάτα και Θέμη Γεωργαντά, είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Καραβά ο οποίος έδειξε ασκήσεις γυμναστικής για το σπίτι, αμέσως μόλις σηκώνεσαι από το κρεβάτι.

Ναι ο γυμναστής στο βίντεο είναι ο Γιώργος Καραβάς πριν από περίπου 7 χρόνια!

Ο Γιώργος Καραβάς ωστόσο είναι έτοιμος να κλείσει στο GNTM 3

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Γιώργος Καράβας είναι ένα βήμα πριν υπογράψει για να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

GNTM 3 Γιώργος Καράβας

«Φαίνεται ότι ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο με τη διεθνή φήμη, θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές. Για κάποιους μπορεί να έχει υπογράψει ήδη. Το θέμα είναι πως κατέληξαν σε άντρα» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου. Δείτε ωστόσο, πως είναι σήμερα η Μαρία Μιχαλοπούλου από τον δεύτερο κύκλο.

TAGS