Σκάνδαλο με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Για ποιο λόγο της έκαναν μήνυση;

Βρήκε τον μπελά της η ηθοποιός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκάνδαλο με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ - Για ποιο λόγο της έκαναν μήνυση;

Ένα μεγάλο σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Μία πρώην συνεργάτιδα της ηθοποιού αποφάσισε να της κάνει μήνυση και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός. Όπως όλα δείχνουν, η σταρ του Hollywood βρήκε ξαφνικά τον μπελά της.

Γνωστή για τη λατρεία της με τα παπούτσια, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική της σειρά η οποία μάλιστα κάνει τρελές πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Αυτό, το επιχειρηματικό της βήμα τώρα την έχει βάλει σε μπελάδες με τον νόμο! Συγκεκριμένα, μια πρώην διευθύντρια των επώνυμων καταστημάτων της προχώρησε σε μήνυση εναντίον της Parker και του συνεταίρου της, γιατί δε πληρώθηκε τις υπερωρίες της.

Σκάνδαλο είχε δημιουργηθεί πριν από λίγο καιρό και με τον Τζόνι Ντεπ. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης!

Η Heather Holt κατέθεσε μήνυση και στα έγγραφα που παρέδωσε στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία της Sarah Jessica Parker δεν της πλήρωσε τις υπερωρίες που αφορούσαν το διάστημα από 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και 1 Μαρτίου του 2020.

Τι ζητά η συνεργάτιδά της από την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;

Η Holt εκτός από τους μισθούς ζητά και τόκους στη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον της Parker.

«Όλοι οι εργαζόμενοι αξίζουν να πληρώνονται για τις ώρες που δούλεψαν. Οι παραβιάσεις του νόμου που γίνονται στους μισθούς είναι σοβαρές και κάθε εργοδότης που παραβιάζει το νόμο πρέπει να λογοδοτεί. Ακόμη και διασημότητες, όπως η Parker», σχολίασε ο δικηγόρος της Holt με τον εκπρόσωπο της ηθοποιού να δηλώνει: «Μάθαμε για τη μήνυση και αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τους ισχυρισμούς».

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δικαστήριο

Λίγα λόγια για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Γεννήθηκε το 1965 στο Νέλσονβιλ του Οχάιο. Προέρχεται από εβραϊκή οικογένεια και η ίδια έχει δηλώσει πως αυτοπροσδιορίζεται ως Εβραία με την πολιτισμική έννοια, όχι όμως με τη θρησκευτική. Έχει σπουδάσει χορό στο American Ballet Theater και υποκριτική στο Professional Children's School της Νέας Υόρκης.

Στο παρελθόν είχε συνάψει σχέση με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και με τον Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι τζούνιορ. Από το 1997 είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.