Ήρθε το πέμπτο... μέλος της οικογένειας Χανταμπάκη - "Τρελάθηκαν" τα παιδιά

Μεγάλες χαρές στο σπίτι τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήρθε το πέμπτο... μέλος της οικογένειας Χανταμπάκη -

Το πέμπτο μέλος της οικογένειας του Στέλιου Χανταμπάκη ήρθε μόλις σήμερα στο σπίτι και τα παιδιά του γνωστού παρουσιαστή "τρελάθηκαν" για τα καλά με την έκπληξη που τους είχε ετοιμάσει ο μπαμπάς τους αλλά και ο καλός του φίλος Χάρης Σιανίδης.

Δεν υπάρχει καλύτερο νέο για τα παιδιά, από τον ερχομό ενός κουταβιού στο σπίτι. Ο Στέλιος Χανταμπάκης υποδέχθηκε σήμερα στην οικογένειά του τον Rocky και οι 5 τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Θυμίζουμε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη πέρασαν την καραντίνα στο Βόλο. Δείτε εδώ ένα απίστευτο βίντεο μέσα από το σπίτι τους.

Την έκπληξη, την είχε ετοιμάσει για τη Μαλένα και τον Μανώλη ο Χάρης Σιανίδης και έτσι όλοι μαζί ανέβασαν μία υπέροχη φωτογραφία στο Instagram.

Αυτή είναι η φωτογραφία με το πέμπτο μέλος στην οικογένεια Χανταμπάκη

«Η οικογένεια μας μεγάλωσε..!!! Το πέμπτο μέλος της οικογένειας είναι ο ROCKY.. @haris_sianidis ο Μανωλης και η Μαλενα ακόμη δεν έχουν συνέλθει από την έκπληξη σου!», έγραψε κάτω από την εικόνα που δημοσίευσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Χαμός είχε γίνει και με τη φωτογραφία του γιου του που είχε ανεβάσει ο Στέλιος Χανταμπάκης

Μόλις είδαμε τη νέα φωτογραφία του γιου του που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Στέλιος Χανταμπάκης, είναι αλήθεια πως «λιώσαμε» μιας και ο μικρός Μανώλης έχει μεγαλώσει τόσο που δεν το φαντάζεστε!

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε την καραντίνα στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του και προσπαθεί να περάσει όσες περισσότερες ώρες γίνεται με την Όλγα Πηλιάκη και τα δύο παιδιά τους.

Για το λόγο αυτό, ο Στέλιος Χανταμπάκης φροντίζει να κάνει ένα σωρό δραστηριότητες με τον γιο του και την κόρη του και έτσι σήμερα ανέβασε ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τον γιο του Μανώλη, ο οποίος πηγαίνει πρώτη δημοτικού και διαβάζει από το σπίτι μέχρι να ανοίξουν τα σχολία.

Μάλιστα, έγραψε: «Σήμερα το πρωί είδα τον γιο μου ξανά,να κάνει μάθημα από το σπιτι διαδικτυακά,με τους συμμαθητές και τη δασκάλα του..(6 χρόνων και Α’ Δημοτικού) -Δεν πάμε σε κάποιο ιδιωτικό σχολείο και πραγματικά χάρηκα τόσο πολύ για την υπέροχη δουλειά που γίνετε...ήθελα να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τη προσπάθεια αυτή.. εύχομαι σε όλα τα παιδιά μικρά η μεγαλύτερα να έχουν στο τέλος (μετά από όλα αυτά...) καλύτερα αποτελέσματα από ότι περίμεναν».

Έτσι είναι ο γιος του Στέλιου Χανταμπάκη που έχει μεγαλώσει