Η τρυφερή ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον γιο της - «Μεγαλώσαμε μαζί...»

«Λιώσαμε» με το μήνυμα για τα γενέθλιά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η τρυφερή ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον γιο της - «Μεγαλώσαμε μαζί...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αγγελική Ηλιάδη έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο της γιο ο οποίος έχει τα γενέθλιά του, με την τραγουδίστρια να σημειώνει πως η σχέση τους είναι τόσο σημαντική μιας και μεγάλωσαν μαζί.

Ο Μπάμπης, είναι ο μεγάλος γιος της Αγγελικής Ηλιάδη, ο οποίος έκλεισε σήμερα τα 15 του χρόνια. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι ευχήθηκε στον γιο της με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα.

Όπως όλες οι μανούλες έτσι και η Αγγελική Ηλιάδη, είναι ιδιαίτερη περήφανη τη μέρα των γενεθλίων του γιου της και δεν το κρύβει ούτε λεπτό.

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τον γιο της

«Πριν 15 χρόνια ήρθες στη ζωή μου και άλλαξες τα πάντα… μου έμαθες τι σημαίνει να αγαπάς, να προστατεύεις, να φροντίζεις με όλη σου την ψυχή… με έκανες καλύτερο άνθρωπο και προχωρήσαμε μαζί… μεγαλώσαμε μαζί… οι δυο μας… εγώ και εσύ! Να τα εκατοστήσεις άντρα μου χρόνια σου πολλά και όμορφα! δίπλα σου πάντα!» έγραψε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Όπως βλέπετε και στην πάνω φωτογραφία, η Αγγελική Ηλιάδη έχει αφήσει πίσω της τα ξανθά μαλλιά. Δείτε την εδώ στην πρώτη της εμφάνιση χωρίς τις τρέσες.

Η αποκάλυψη που έκανε η Αγγελική Ηλιάδη για τον Σάββα Γκέντσογλου

«Ήταν πολύ ωραία που πέρασα την καραντίνα με τον πρώην μου, γιατί αν ήμουν μόνη μου θα ήταν δύσκολο και ψυχολογικά και με τα παιδιά… Ο Σάββας είχε έρθει με άδεια, μετά προέκυψε η καραντίνα και μείναμε μαζί. Είναι διαφορετική η σχέση μου τώρα με τον Σάββα, από ό,τι ήταν όταν ήμασταν μαζί. Αγαπιόμαστε γιατί είναι ο πατέρας του παιδιού μου και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κι εγώ και ο Σάββας έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας…», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.