«Καρφί» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Δεν μπορείς να τραγουδάς τα πάντα»

Το "καυστικό" σχόλιο για τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Καρφί» για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - «Δεν μπορείς να τραγουδάς τα πάντα»

Ένα μεγάλο "καρφί" ακούστηκε σήμερα, το οποίο πήγαινε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Γιώργος Μουκίδης σχολίασε πως δεν μπορεί να τραγουδάει τα πάντα μιας και κάθε καλλιτέχνης έχει ένα όριο το οποίο δεν πρέπει να ξεπερνά.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μεταξύ άλλων θέλησε να αναφερθεί και στην ανάρτηση που έκανε σχετικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την απόφασή του να τραγουδήσει ένα κομμάτι του Δημήτρη Μητροπάνου.

Να σημειώσουμε πως την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε στον αέρα του Mega και τραγούδησε με επιτυχημένους καλλιτέχνες. Δείτε τα νούμερα που σημείωσε.

Ο Γιώργος Μουκίδης σχολίασε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ωστόσο θεωρεί πως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μπορεί να σηκώσει το "βάρος" των τραγουδιών που επιλέγει.

Αυτό ήταν το "καρφί" του Γιώργου Μουκίδη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Δεν “άδειασα” τον Αργυρό. Ο Μητροπάνος είχε ένα χάρισμα πολύ ιδιαίτερο. Ο Δημήτρης ήταν ιχνηλάτης, έπαιρνε ένα τραγούδι, που ήταν ένα δάσος, και πήγαινε από ένα μονοπάτι, το οποίο το χάραζε αυτός και ήταν το ιδανικό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δικαιούται να πει τραγούδι του Μητροπάνου, αλλά να το σεβαστεί. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό. Δεν είπαμε να τον αντιγράψει, αλλά δεν μπορείς να τραγουδάς όλα τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, πρέπει να σεβαστείς κάποια θέματα.

Είναι ένας νέος τραγουδιστής που μπορεί να σηκώσει μέχρι ένα συγκεκριμένο βάρος τραγουδιών. Αλλά όταν πάει να σηκώσει πιο μεγάλο βάρος από αυτό που μπορεί, γονατίζει», είπε ο Γιώργος Μουκίδης.

Χαμός με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και με τις αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου

Χαμός έγινε στο «Ευτυχείτε» σήμερα το πρωί. Ο Τριαντάφυλλος βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στην εκπομπή και ξέσπασε. Αφορμή για τον on air τσακωμό ήταν το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού που βγήκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο Instagram μερικά χιουμοριστικά βίντεο για το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Αθήνα μου», με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων.

Για το λόγο αυτό βγήκε στον αέρα της εκπομπής και θέλησε να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι έκανε χιούμορ, αφού στο βίντεο φαίνεται να γελάει. Όπως ανέφερε, επίσης, ποτέ δεν είπε ότι δεν είναι καλός τραγουδιστής. Ωστόσο, από την στιγμή που έχει δική του φωνή γιατί μιμείται τον Αντώνη Ρέμο.

Βέβαια, λάδι στη φωτιά έβαλε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου η οποία εκνευρίστηκε με τα όσα έλεγε Ο Τριαντάφυλλος. Οι τόνοι ανάμεσα τους λοιπόν ανέβηκαν και έγινε χαμός.