MasterChef: Δεν άφησε σε ησυχία τους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς - Το επικό τρολάρισμά του

Απίστευτο γέλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Δεν άφησε σε ησυχία τους παίκτες ο Σωτήρης Κοντιζάς - Το επικό τρολάρισμά του

Στο σημερινό ιδιαίτερο επεισόδιο του MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποφάσισε να "παίξει" λίγο με τους διαγωνιζόμενους και έτσι δεν τους άφησε ούτε λίγο σε ησυχία! Το επικό τρολάρισμά του έκανε έξαλλους και τους δύο πάγκους!

Φωνές, βρισιές και ατελείωτη οργή. Το σημερινό επεισόδιο του αγαπημένου διαγωνισμού μαγειρικής ήταν απλά μία ταλαιπωρία για τους παίκτες, οι οποίοι κλήθηκαν να μαγειρέψουν με έναν μεγάλο τοίχο να βρίσκεται ανάμεσά τους, χωρίς να μπορούν αν δουν τι κάνει ο ένας και ο άλλος.

Η ομαδική δοκιμασία ήθελε γερά νεύρα και ο Σωτήρης Κοντιζάς σίγουρα δε βοήθησε καθόλου τους παίκτες να συγκεντρωθούν σε αυτό που έκαναν.

Στην προσπάθεια αυτή, κατάφερε να τσακωθεί και ο Μπέλλος με τη Μαρία, η οποία στη συνέχεια αποφάσισε να ξεκαθαρίσει πως θα φάει παντόφλα. Δείτε εδώ τι ακριβώς έγινε.

Ο αγαπημένος κριτής, φρόντιζε να πηγαίνει πάνω από όλους του πάγκους, να ελέγχει τι έχουν μαγειρέψει και να σχολιάζει πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έχει μαγειρευτεί στην άλλη μεριά του τοίχου.

Πολλοί από τους παίκτες ανησύχησαν όντως, ενώ άλλοι απλά αγνόησαν τον Σωτήρη Κοντιζά.

Αυτή η ομάδα χάνει απόψε στο MasterChef

Δύσκολη θα είναι και η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef, αφού θα πρέπει να αποχωρήσουν δυο παίκτες. Τα πρόσωπα είναι «βόμβα». Ποια ομάδα ωστόσο, θα χάσει και θα έρθει αντιμέτωπη με μια τελευταία δοκιμασία;

Μετά την χθεσινή αποχώρηση της Μαριάννας Πλουμέντη, η οποία έφυγε με κλάματα από το πλατό, οι διαγωνιζόμενοι είναι 8. Σήμερα ωστόσο, δυο θα πρέπει να πουν το τελευταίο «αντίο» στους τηλεθεατές και στους τρεις κριτές.

Σήμερα το βράδυ, οι παίκτες θα πρέπει να χωριστούν σε μπλε και κόκκινους. Η κόκκινη λοιπόν θα έχει Σταυρή, Τζον, Μάρλεν και Διονύση, ενώ η μπλε, Μπέλλο, Μαρία, Σταύρο και Γιώργο.

Η ομάδα λοιπόν που θα χάσει θα είναι η κόκκινη και μετά την τελευταία και κρίσιμη δοκιμασία θα αποχωρήσουν η Μάρλεν και ο Διονύσης. Εμείς ωστόσο, σας το είχαμε αποκαλύψει πρώτοι! Δείτε εδώ!

MasterChef spoiler αποχώρηση