Άσχημες εξελίξεις για την Βάσω Λασκαράκη στον Alpha

Όλες οι πληροφορίες!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άσχημες εξελίξεις για την Βάσω Λασκαράκη στον Alpha

Άσχημες οι εξελίξεις με την Βάσω Λασκαράκη στον Alpha, καθώς άλλαξαν τα τηλεοπτικά σχέδια που την ήθελαν να αναλαμβάνει την δική της εκπομπή στο κανάλι. Μάλιστα είχε ακουστεί πως ήταν υποψήφια να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη.

Πολλά είναι αυτά που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για την ηθοποιό και το μέλλον της στον Alpha. Δεν είναι λίγες οι φήμες που την θέλουν να παίρνει την θέση της Ελένης Μενεγάκη από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ποιες οι άσχημες εξελίξεις για την Βάσω Λασκαράκη και τον Alpha

Και μπορεί όλοι να συζητούσαν για το τι project θα αναλάβει η Βάσω Λασκαράκη, τα σχέδια του καναλιού όμως άλλαξαν και μάλλον δεν θα την δούμε σε κάποια εκπομπή.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» το κανάλι άλλαξε γνώμη και έτσι δεν θα αξιοποιήσει την ηθοποιό από την νέα σεζόν. Τι συνέβη ακριβώς κανείς δεν ξέρει.

Ωστόσο η ίδια είχε δηλώσει πως θέλει να κάνει διακοπές το καλοκαίρι αυτό και να περάσει το καλοκαίρι με την οικογένεια της. Από την άλλη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το κανάλι είχε θέσει ως όρο πως δεν θα μπορέσει να φύγει το καλοκαίρι αν αναλάβει κάποια δική της εκπομπή για να είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο.

Δημοσιογράφος την ρώτησε αν φέτος το καλοκαίρι θα ξεκουραστεί ή θα δουλέψει, με την ίδια να απαντάει πως θα ήθελε να πάει διακοπές και να ξεκουραστεί, ωστόσο, δεν ξέρει αν θα προλάβει.

Όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ηθοποιός, να ήθελε να περάσει χαλαρές στιγμές με την οικογένεια της και κάπου εκεί να μην τα βρήκαν τελικά με το κανάλι.

Ωστόσο συνεργάτης της Βάσως Λασκαράκη έκανε μια αποκάλυψη για την ηθοποιό και το πως θα είναι σαν παρουσιάστρια. Τι ακριβώς δήλωσε;