Ελεονώρα Μελέτη: Συνεργάτης της έκανε την αποκάλυψη - Σε αυτή την ζώνη θα πάει του χρόνου

Που θα δούμε την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελεονώρα Μελέτη: Συνεργάτης της έκανε την αποκάλυψη - Σε αυτή την ζώνη θα πάει του χρόνου

Συνεργάτης της Ελεονώρας Μελέτη έκανε την αποκάλυψη. Ο ίδιος αποκάλυψε σε ποια ζώνη θα πάει του χρόνου η παρουσιάστρια. Όπως αποκάλυψε σίγουρα πάντως δεν θα βρίσκεται στην late night από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη έγιναν χθες στο «The 2Night Show». Κατά την διάρκεια της συζήτησης του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Νίκο Μουτσινά, ο Νικόλας Ράπτης μετά από ερώτηση που δέχτηκε αποκάλυψε πως η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει από τη βραδινή ζώνη και μετακομίζει στην πρωινό-μεσημεριανή.

Ο Νικόλας Ράπτης άλλωστε συνεργάζεται με την Ελεονώρα Μελέτη στο ραδιόφωνο.

«Η Ελεονώρα κάποια στιγμή νομίζω του χρόνου θα φύγει από τη βραδινή ζώνη. Δε ξέρω αν θα την αφήσει τη βραδινή ζώνη. Θα πάει σίγουρα σε ζώνη πρωινό-μεσημεριανή» είπε ο Νικόλας Ράπτης, με τον Νίκο Μουτσινά να συμπληρώνει πως πρόκειται για εκπομπή με περιεχόμενο infotainment. Πριν μέρες και η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη για το μέλλον της στον Alpha.

Δείτε το βίντεο:

"Έσκασε" ανακοίνωση από τον Alpha για την Ελεονώρα Μελέτη

Ανακοίνωση έσκασε για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο Alpha. Τι πρόκειται να συμβεί σήμερα (26/5); Σας έχουμε και το trailer που βγήκε στην δημοσιότητα.

Απόψε, στις 00:30, στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη ο Βασίλης Ζούλιας μιλά για την μυθιστορηματική ζωή του, για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, αλλά και τις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει διαπράξει.

Πώς η ανάγκη του να τραβήξει την προσοχή του πατέρα του τον οδήγησε στον ψεύτικο κόσμο των παραισθήσεων, αλλά και σε ακραίες πράξεις.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, παραδέχεται πως ανακάλυψε την αγάπη του για τη μόδα σε ηλικία 15 ετών όταν έντυνε τις φίλες του με τα ρούχα της μητέρας του και περιγράφει πως βρέθηκε από πωλητής να γίνεται στυλίστας και έπειτα σχεδιαστής μέσα σε λίγα χρόνια. Τέλος απαντά και σε όσους τον έκριναν αρνητικά λόγω του ότι εν μέσω πανδημίας έφτιαξε μάσκες με την υπογραφή του. Δείτε εδώ και την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας στη χθεσινή εκπομπή.

Ο Γιώργος Χρανιώτης λίγο πριν γίνει πατέρας, σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκαλύπτει πως έγινε ηθοποιός καθαρά από τύχη. Παραδέχεται πως μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν φανταζόταν ποτέ πως θα αποκτήσει παιδί, ενώ περιγράφει τη στιγμή που η γυναίκα του πριν λίγο καιρό του ζήτησε να πάρει τη βαλίτσα του και να φύγει από το σπίτι.

«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.