Ο Snik φωτογράφησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό στον κήπο - Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Δείτε την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Snik φωτογράφησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό στον κήπο - Αυτό είναι το αποτέλεσμα

Ο Snik φωτογράφησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό στον κήπο και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Το μοντέλο ποζάρει ανέμελο και ξέγνοιαστο μπροστά στον φακό του αγαπημένου της και έχει τις τέλειες αναλογίες.

Η Ηλιάνα με το χαμόγελο τις και τις άψογες αναλογίες της καλωσορίζει στο Instagram το καλοκαίρι. Η ίδια άλλωστε διανύει μια πολύ καλή περίοδο, αφού τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το μουσταρδί μπικίνι της και ξάπλωσε στο γκαζόν της και καλωσόρισε την εποχή του μπικίνι. Δείτε εδώ και ποιο είναι το μοντέλο που θα κάτσει στην θέση της στο GNTM.

Εκτός από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με μαγιό δείτε και νέες φωτογραφίες από το σπίτι της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μία νέα φωτογραφία από το σπίτι όπου συγκατοικεί με τον αγαπημένο της σύντροφό, Snik, εδώ και λίγο καιρό.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να περνάει μία υπέροχη φάση στη σχέση του. Μπορεί στην αρχή να απέφευγαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από την καθημερινή τους ζωή, ωστόσο πλέον δεν φοβούνται να ανεβάσουν κοινές φωτογραφίες ή ακόμα και εικόνες μέσα από το σπίτι τους.

Οι δυο τους συγκατοικούν εδώ και λίγους μήνες, ενώ πρόσφατα μετακόμισαν σε νέο σπίτι, δείτε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είναι πολύ ενεργή με τον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να πει μία ξεχωριστή καλημέρα στους followers της, ανέβασε μία φωτογραφία από τον υπέροχο κήπο της.

Γεμάτος πράσινο και πολύ ευρύχωρος, ο κήπος στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik, είναι απλά ονειρικός!

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Snik

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου