MasterChef: Αυτή είναι η σχέση της Μαριάννας με τον Ypo

Η αποκάλυψη έγινε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αυτή είναι η σχέση της Μαριάννας με τον Ypo

Η Μαριάννα Πουλμέντη αποχώρησε την Τρίτη από το MasterChef και στη συνέχεια, είδαμε στο Instagram της μερικά βίντεο με τον Ypo, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, και εξήγησε ποια ακριβώς είναι η σχέση τους.

Ο γνωστός αποκάλυψε πώς γνωρίζει τη Μαριάννα, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο για τον οποίο ήταν μαζί στα γενέθλιά της, τα οποία μάλιστα έπεφταν την ίδια μέρα με το επεισόδιο της αποχώρησής της από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ypo Μαριάννα σχέση

Αυτή είναι η σχέση που έχει ο Ypo με τη Μαριάννα του MasterChef

«Είμαστε καλοί φίλοι με τη Μαριάννα. Της άρεσε πάντα η μαγειρική, είναι οικογενειακό από τον πατέρα της. Της κάναμε μια μικρή έκπληξη για τα γενέθλιά της, τα κλασικά. Η Μαριάννα δε λέει πολλά για το MasterChef. Σαν να μην την ενδιαφέρει, δεν το συζητάει στην παρέα», ήταν τα λόγια του Ypo.

Αμέσως μετά την αποχώρησή της από το MasterChef, η Μαριάννα μίλησε για την Κατερίνα

Χθες το πρωί, μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, η Μαριάννα Πουλμέντη σχολίασε την πορεία της στον διαγωνισμό, τη σχέση της με τη Μαρία καθώς και τα πρόσωπα που θα ήθελε να δει στον τελικό.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το MasterChef, στη χθεσινή της εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ένα spoiler για τον τελικό. Δείτε εδώ τι πρόκειται να συμβεί!

Αρχικά, αναφέρθηκε στην ημέρα της αποχώρησής της, λέγοντας: «Εκείνη την ημέρα στεναχωρήθηκα πραγματικά, γιατί τα πηγαίναμε πάρα πολύ καλά και με τα παιδιά, περνάγαμε πολύ ωραία στο σπίτι. Είχα απογοητευτεί με την μαγειρική μου, οπότε ένιωσα να μου φεύγει ένα βάρος. Είχα παραδώσει τα όπλα. Ήταν περίεργη και η ψυχολογία μου, αφού ξαναμπήκα στο παιχνίδι… Η ψυχολογία μου και ο εαυτός μου πιστεύω με έριξαν».

Αυτό ήταν το "καρφί" της Μαριάννας για την Κατερίνα

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στην Κατερίνα και στην αντίδραση που είχε τη μέρα που εκείνη αποχώρησε από τον διαγωνισμό: «Δε θέλω να αναφερθώ πάρα πολύ στην Κατερίνα. Για μένα από τη στιγμή που έφυγε από το παιχνίδι, υπήρχε ένα καλύτερο κλίμα στο σπίτι. Δε θέλω να πω πολλά. Για μένα ήταν μια δυσάρεστη παρουσία.

Εγώ θέλω να δω στον τελικό τον Γιώργο και τον Βαρθαλίτη. Θεωρώ πως αξίζει και ο Σταυρής, αλλά μου αρέσει πιο πολύ ο Γιώργος μαγειρικά. Η Μαρία έχει εξελιχθεί πολύ. Σίγουρά θα μπορούσε να είναι στον τελικό, αλλά σε μια άλλη περίπτωση, που δεν είχε αντιπάλους τα συγκεκριμένα παιδιά. Για μαγειρικούς λόγους, όπως ανέφερα και στο γράμμα μου, θέλω να κερδίσει ο Σταύρος Βαρθαλίτης».