Η Κατερίνα Λένη μίλησε on air για το πρόβλημα υγείας της

Τι έπαθε η πρώην παίκτρια του MasterChef;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Λένη μίλησε on air για το πρόβλημα υγείας της

Η Κατερίνα Λένη ήταν και πάλι καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου» και δε δίστασε να μιλήσει on air για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί εδώ και λίγες μέρες, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Η πιο viral παίκτρια του MasterChef αποτελεί πλέον σταθερό «παραθυράκι» στην πρωινή εκπομπή του Star, κάθε φορά που έχει νέο επεισόδιο. Σήμερα λοιπόν δε θα μπορούσε να λείπει και να μην σχολιάσει τα πάντα για αυτά που παρακολουθήσαμε εχθές.

Ενώ λοιπόν ξεκίνησε να μιλάει, ο Κρατερός Κατσούλης παρατήρησε πως το χέρι της ήταν δεμένο και έτσι αποφάσισε να τη ρωτήσει τι της έχει συμβεί.

«Συγνώμη, έχεις κάτι στο χέρι σου;», ρώτησε ο Κρατερός Κατσούλης, με εκείνη να απαντά: «Ναι ναι ναι, έχω ένα θέμα στο χέρι και με ταλαιπωρεί λίγο»!

Πέρα από το πρόβλημα υγείας της, η Κατερίνα Λένη μίλησε και για το επεισόδιο του MasterChef

«Δεν ξέρω αν είναι εύκολο θύμα η Μάρλεν για τον Γιώργο. Αν κρίνω το χθεσινό επεισόδιο, το οποίο πραγματικά εγώ προσωπικά το βρήκα άθλιο. Δηλαδή, όλες αυτές οι φωνές και όλο αυτό το μπούλινγκ για το τίποτα, για να μην μπορέσουν οι άλλοι να βγάλουν τη δοκιμασία, πραγματικά το βρίσκω πολύ τραγικό. Εάν πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα τα καταφέρεις καλύτερα, είναι λυπηρό, στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη, η οποία απάντησε και στις κατηγορίες της Μαριάννας. Δείτε εδώ τα απίστευτα "καρφιά" που πέταξε.