Στα δικαστήρια η Kate Middleton - Τι συνέβη;

Δύσκολες ώρες για τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα δικαστήρια η Kate Middleton - Τι συνέβη;

Στα δικαστήρια θα βρεθεί η Kate Middleton μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο William, μιας και οι δυο τους έχουν ξεκινήσει μία δικαστική διαμάχη με ένα βρετανικό μέσο, για ψευδείς πληροφορίες που μετέδωσαν εις βάρος τους. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τι έχει συμβεί.

Μπορεί στην καθημερινότητά της να δείχνει πως χαμογελάει ωστόσο η Kate Middleton έχει να ανέβει έναν Γολγοθά, μιας και τόσο εκείνη όσο και ο William, ο οποίος είναι διάδοχος του βασιλικού θρόνου, έχουν έρθει αντιμέτωποι με μία σειρά ψευδών ειδήσεων.

Θυμίζουμε πως πρόβλημα με τα μέσα είχε και η μητέρα του William, η πριγκίπισσα Diana, η οποία μάλιστα έδωσε δικαστική μάχη με τους παπαράτσι, μετά το θάνατό της, μέσω των εκπροσώπων της.

Γι΄αυτό το λόγο πάει στα δικαστήρια η Kate Middleton

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στον βρετανικό Τύπο ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αναλαμβάνουν νομική δράση εναντίον του περιοδικού, μετά την δημοσίευση μιας σειράς ψευδών ειδήσεων για την Κέιτ. Το ζευγάρι απέστειλε, ήδη, «νομικά έγγραφα» στο περιοδικό.

Kate Middleton δικαστική διαμάχη

Με εξώφυλλο την εντυπωσιακή Kate Middleton και υπό τον τίτλο «Αικατερίνη η Μεγάλη», το αφιέρωμα είναι μεν, ένας ύμνος στην μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας και την επαινεί για τις πολλαπλές υποχρεώσεις που αυτή έχει αναλάβει εν μέσω της πανδημίας.

Όμως, παράλληλα, επικαλούμενο μαρτυρία ατόμου από το φιλικό περιβάλλον της δούκισσας, τονίζει πως η Kate Middleton «αισθάνεται εξαντλημένη και παγιδευμένη» από το βάρος των καθηκόντων που καλείται να φέρει εις πέρας και προσθέτει πως «η Κέιτ και ο Ουίλιαμ ήθελαν να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους αλλά ο Χάρι και η Μέγκαν με την παραίτησή τους από την βασιλική οικογένεια έδειξαν πως είναι εγωιστές και κοίταξαν τους εαυτούς τους αδιαφορώντας για τα παιδιά του ζευγαριού».

Φίλος της Κέιτ αποκάλυψε στο Tatler πως η δούκισσα είναι «έξαλλη» με την δουλειά που έπεσε στους ώμους της, αν και δείχνει γελαστή, όταν βγαίνει δημόσια. Πεσμένη ωστόσο είναι και η ψυχολογία της. Διαβάστε εδώ τις σχετικές πληροφορίες.

«Εργάζεται σκληρά σαν ένας τοπ CEO, που πρέπει να εμφανίζεται διαρκώς, χωρίς να έχει το προνόμιο να θέσει όρια και να κάνει πολλές διακοπές», ανέφερε στο περιοδικό ο φίλος της δούκισσας.