Με ζιβάγκο και καλή παρέα η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα στον Ιούνιο

Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ζιβάγκο και καλή παρέα η Ζέτα Μακρυπούλια μέσα στον Ιούνιο

Μπορεί να έχει μπει για τα καλά ο Ιούνιος, ωστόσο η Ζέτα Μακρυπούλια δε δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φοράει ζιβάγκο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πραγματοποίησε μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή και μάλιστα, είχε μαζί της καλή παρέα.

Μπορεί ο καιρός να μην ήταν και τόσο καλός στην χώρα μας τις τελευταίες μέρες, ωστόσο είναι αλήθεια πως η θερμοκρασία ήταν αρκετά υψηλή. Η Ζέτα Μακρυπούλια λοιπόν αποφάσισε να αφήσει πίσω της τις παραλίες και την ηλιοθεραπεία και να πιάσει τα... βουνά!

Ναι καλά διαβάσατε τα βουνά. Η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέφθηκε μαζί με την παρέα της τον Όλυμπο και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, πέρασε εκπληκτικά. Δείτε και την τρομερή είδηση που έγινε γνωστή για την παρουσιάστρια στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικότης λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με ζιβάγκο!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με ζιβάγκο

Πέρα από αυτές ωστόσο, η παρουσιάστρια πόζαρε και στην κορυφή του Ολύμπου και προκάλεσε πανικό στο Instagram

Η καραντίνα έληξε και η Ζέτα Μακρυπούλια με την παρέα της αποφάσισαν να πάρουν… τα βουνά. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, ωστόσο πάντα υπάρχει χρόνος για μια μικρή απόδραση.

Έτσι, με αφορμή την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό η Ζέτα Μακρυπούλια αποφάσισε να κάνει μια εκδρομή. Μαζί με τους φίλους της, την επίσης ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά και τον σκηνοθέτη Γιώργο Σουλεϊμάν ταξίδεψαν ως τον Όλυμπο!

Η ηθοποιός αναπνέει επιτέλους καθαρό αέρα και περνά ξέγνοιαστες στιγμές. Το βράδυ, η παρέα άναψε φωτιά για να ζεσταθεί, απολαμβάνοντας όμορφες νύχτες στον Όλυμπο.

Η παρουσιάστρια μάλιστα πόζαρε και στην κορυφή του Ολύμπου και "κόβει" την ανάσα.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

Ζέτα Μακρυπούλια Όλυμπος