Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Η κυρία Μενεγάκη..." - Το είπε

Η δήλωση που θα συζητηθεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

O ALPHA οργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης ένα cocktail πάρτι στο εστιατόριο Botrini στο Χαλάνδρι και ένα από τα πρόσωπα των ημερών, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας μίλησε πρώτη φορά για την επερχόμενη συνεργασία τους αλλά έκανε και μια δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη που σίγουρα θα συζητηθεί.

Πολλοί ήταν εκείνοι που πιστεύουν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα πάρει την θέση της Ελένης Μενεγάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Ωστόσο, εκείνη έβαλε τέλος σε όλα αυτά που ακούγονται με την αποκλειστική δήλωση που έκανε στο Youweekly.gr:

"Η Κυρία Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, όπως πολύ σωστά λένε όλοι. Δεν ήρθα εδώ για να πάρω την θέση κανενός. Έχω μάθει να χαράζω τα δικά μου βήματα. Την κυρία Μενεγάκη την σέβομαι, την θαυμάζω, είναι φανταστική. Καμία δεν θα είναι σαν εκείνη, γιατί είναι μία και μοναδική σε αυτό που έκανε."

Αυτά μας είπε αποκλειστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο, όπως πάντα!

Ωστόσο, δείτε εδώ πριν λίγες ημέρες πως η Σίσσυ Χρηστίδου το τερμάτισε με τις δηλώσεις της για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Δεν φαντάζεστε τι είπε στον αέρα του OPEN.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η «τσουχτερή» ατάκα για την ηλικία που ενόχλησε την Μενεγάκη!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε παρευρεθεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και είχε πετάξει μία «τσουχτερή» ατάκα για την ηλικία, η οποία είχε προκαλέσει πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα, κκποια στιγμή η όμορφη παρουσιάστρια είπε στην καλεσμένη της: «Ηλιάνα το κορμί σου είναι αξιοζήλευτο…»!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ελένη Μενεγάκη

Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά:

«Πλέον δεν είμαι 15 χρονών! Είμαι 30 χρονών και κάνω τη γυμναστική μου, προσέχω τι τρώω… Προσέχω τον εαυτό μου, προσέχω να κοιμάμαι. Βάζω τις κρέμες μου…»!

Αυτή η απάντηση φάνηκε να «έτσουξε» την Ελένη Μενεγάκη, που σε λίγες ημέρες γίνεται 50 ετών και της είπε:

«Το 30 το είπες για να σοκαριστούμε και το λες έχοντας απέναντί σου εμένα; Λοιπόν πάμε σε διαφημίσεις»!