Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για τον Snik και τη νέα της εκπομπή στον Alpha

Τι είπε στις κάμερες του Alpha

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για τον Snik και τη νέα της εκπομπή στον Alpha

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στις κάμερες του Alpha και έκανε μια αποκάλυψη τόσο για τον Snik όσο και για την εκπομπή της. Το μοντέλο και παρουσιάστρια για πρώτη φορά αναφέρθηκε στο concept του τι θα δούμε από την επόμενη σεζόν.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν ξεκινήσει με την εκπομπή της και λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού πως ανήκει στο δυναμικό του.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Snik και της νέα της εκπομπή στον Alpha

«Διάδοχος δεν είμαι και πιστεύω ότι καμία ζώνη δεν ανήκει σε κανέναν. Οι ζώνες ανήκουν στους τηλεθεατές και τους ανθρώπους και σε αυτούς που μας παρακολουθούν. Αναλαμβάνω ένα project επειδή κάποιοι με εμπιστεύτηκαν. Με την Ελένη Μενεγάκη έχω μεγαλώσει και είναι ένα φανταστικό κομμάτι της τηλεόρασης, κανείς δεν παίρνει τη θέση της.

Είμαι και πρωινός τύπος και μεσημεριανός. Δεν γνωρίζω ακόμα σε ποια ζώνη θα είμαι , ωστόσο θα είναι ψυχαγωγία και θα είναι σίγουρα κάτι που έχει να κάνει με την γυναίκα. Ψάχνουμε άτομα με όρεξη για την ομάδα.

Είχα πολλές προτάσεις από κανάλια, μου άρεσαν πολύ όλα, αλλά διάλεξα με την καρδιά μου. Έφυγα από το gntm για να είμαι στον Alpha. Υπάρχει παντού παρασκήνιο στη ζωή μας. Δεν ξέρω τον υποψήφιο που θα μπει στη θέση μου, αλλά όλοι οι άνθρωποι έχουν αντικαταστάτη, κάποιος φεύγει, κάποιος μένει.Δείτε εδώ και ποιο είναι το μοντέλο που θα κάτσει στην θέση της στο GNTM.

Δεν ξέρω αν θα έχουμε καλεσμένους για να έχω την Βίκυ Καγιά. Θα δούμε.

Ναι είναι αλήθεια μετακόμισα με τον Snik. Του αρέσουν πολύ οι πανσέτες που φτιάχνω στον φούρνο. Εγώ έχω τα πιο πολλά ζευγάρια παπούτσια. Με στηρίζει πολύ είναι πολύ γλυκό.

Αν έχουμε καλεσμένους δεν θα έρθει ντρέπεται. Ο μπαμπάς μου το έμαθε τελευταίος γιατί είναι κουτσομπόλης, του το είπε η μαμά μου και μου είπε να συνεχίσω να εργάζομαι με σεβασμό στη ζωή μου» είπε το μοντέλο.

Δείτε το βίντεο: