Ο Τζαν Γιαμάν έγινε αγνώριστος - Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Τζαν Γιαμάν έγινε αγνώριστος - Η μεγάλη αλλαγή στο πρόσωπό του

Ο Τζαν Γιαμάν έγινε αγνώριστος με το νέο του κούρεμα που φαίνεται σαν να άλλαξε τελείως το πρόσωπο του. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός» έχει νέο look και του πηγαίνει πάρα πολύ. Ο ίδιος είναι πιο γοητευτικός από ποτέ.

Ο Τζαν Γιαμάν έχει καταφέρει να γίνει γνωστός και αγαπητός στην Ελλάδα, μέσα από τη σειρά «Φτερωτός Έρωτας». Η επίσκεψη του Τούρκου ηθοποιού στη χώρα μας ξεσήκωσε τις θαυμάστριες πριν καιρό.

Ο ίδιος πριν λίγους μήνες μπήκε στο στρατό και άλλαξε τελείως την εξωτερική του εμφάνιση καθώς κούρεψε πλούσια μακριά μαλλιά του και τα μούσια του.

Πλέον βλέπουμε τον ηθοποιό να έχει ένα κοντό, κλασικό ανδρικό χτένισμα που σίγουρα του αφαιρεί χρόνια.

Το νέο look του Τζαν Γιαμάν έχει βέβαια να κάνει και με τη νέα του σειρά, που ανακοινώθηκε από το τουρκικό Fox και θα έχει τίτλο «Ο κ. Λάθος». Δείτε εδώ και τις εξελίξεις στη σειρά.

Ποιος είναι ο Τζαν Γιαμάν

Ο Γιαμάν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη. Ο πατρικοί παππούδες του είναι μετανάστες, ο παππούς του από την Αλβανία και η γιαγιά του από τη Βόρεια Μακεδονία. Είναι ο ανιψιός του προπονητή Φουάτ Γιαμάν.

Ο Γιαμάν ολοκλήρωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο στο κολλέγιο Μπιλφέν και μετά φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Γιεντιτεπέ το 2012.

Από το 2018 μέχρι το 2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά Φτερωτός Θεός στον ρόλο του "Τσαν" μαζί με την Ντεμέτ Οζντεμίρ. Η σειρά έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 8 Ιουλίου 2019.

Τον Ιούνιο του 2020, ο Γιαμάν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα καλοκαιρινή σειρά Bay Yanlış (Ο κύριος Λάθος) μαζί με την Οζγκέ Γκιουρέλ.