Άσχημα νέα για τη Χριστίνα Μπόμπα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για τη Χριστίνα Μπόμπα

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία δυστυχώς από τη νέα σεζόν θα δει μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα της και θα αποχωρήσει από ένα πρότζεκτ, το οποίο, έδειχνε να την ενθουσιάζει πολύ.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», έγινε γνωστό πως η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν πρόκειται να βρίσκεται του χρόνου στο The Voice, όπου βρισκόταν φέτος, στο πλευρό του αγαπημένο της φίλο, Γιώργο Λιανό.

Η Χριστίνα Μπόμπα θα βρεθεί εκτός της δημοφιλούς εκπομπής του ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο το εάν πρόκειται να συνεχίσει σε κάποιο νέο πρότζεκτ στο κανάλι.

Τη σεζόν αυτή, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και όπως είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αισθάνθηκε πως είναι μία δουλειά στην οποία μπορεί να δείξει τον πραγματικό της εαυτό και να νιώσει άνετα, γι΄αυτό και δέχθηκε την πρόταση που της έκανε ο ΣΚΑΪ.

Τις προάλλες η Χριστίνα Μπόμπα, έκανε μία αποκάλυψη μέσω Instagram για τα παιδιά που θέλει να κάνει

Μια αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα για τα παιδιά που θέλει να κάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε σε ερώτηση που δέχτηκε από διαδικτυακό της φίλο.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της, είτε από την επαγγελματική της ζωή είτε από την προσωπική της.

Πρόσφατα, λοιπόν, η ίδια έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκεί απάντησε στις απορίες που είχαν μερικοί ακόλουθοι της. Μία από αυτές είχε να κάνει σχέση και με την επιθυμία της να γίνει μητέρα. Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έχει ξεπεράσει πλέον τον κορωνοϊό, ωστόσο συνεχίζει να δουλεύει από το σπίτι. Δείτε τι αποκάλυψε για την απόφασή της αυτή.

Η Χριστίνα Μπόμπα, τότε, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι επιθυμεί να κάνει παιδιά και, μάλιστα, πολλά με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε την απάντηση της:

Χριστίνα Μπόμπα εγκυος